Μόλις δύο βήματα αρκούν για να σου χαρίσουν καθαρή και όμορφη επιδερμίδα στο λεπτό

Μόλις δύο βήματα αρκούν για να σου χαρίσουν καθαρή και όμορφη επιδερμίδα στο λεπτό
Dimitris Skordas Photography

Μερικές φορές, δεν έχουμε όρεξη να κάνουμε τίποτα -και δεν πειράζει καθόλου! Επειδή όμως η επιδερμίδα μας δεν έχει «days off», καταλήξαμε στην πιο αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης, που θα τη γεμίσει θρέψη, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά

Πρέπει να το παραδεχτούμε. Υπάρχουν κάποιες ημέρες που δυσκολευόμαστε να αφήσουμε τον καναπέ και τη βολή μας. Είναι εκείνες οι lazy ημέρες, για τις οποίες νιώθουμε συχνά τύψεις, αλλά δεν θα έπρεπε! Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην έχουμε όρεξη για τίποτα και δεν χρειάζεται να δικαιολογηθούμε σε κάποιον εκτός από… την επιδερμίδα μας. Βλέπεις, οι δικές της ανάγκες δεν κάνουν διαλείμματα. Διότι έχει ανάγκες και απαιτήσεις για να δείχνει φρέσκια και δροσερή. Τι γίνεται, λοιπόν, όταν είμαστε σε lazy mood; Μα φυσικά, προσαρμόζουμε την περιποίησή μας!

Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε καθημερινά πολλά προϊόντα και να κάνουμε πολλά βήματα στην περιποίησή μας. Μπορούμε να «τεμπελιάζουμε», αρκεί να δίνουμε στην επιδερμίδα μας τα βασικά που χρειάζεται. Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε σήμερα. Θα σου δείξουμε πώς με δύο μόλις κινήσεις και δύο προϊόντα, μπορείς να αποκτήσεις καθαρή και όμορφη επιδερμίδα, χωρίς να κάνεις πολλά.

Nivea_003.jpg

Ο αδιαπραγμάτευτος καθαρισμός

Ο καθαρισμός είναι ένα αδιαπραγμάτευτο, καθημερινό βήμα που πρέπει να κάνεις. Η επιδερμίδα, προκειμένου να είναι πάντα σε καλή κατάσταση, πρέπει να καθαρίζει από το μακιγιάζ, τους ρύπους και τα υπολείμματα προϊόντων. Ακόμα και τις lazy ημέρες, λοιπόν, θα πρέπει να κάνεις ένα είδος καθαρισμού και σου έχουμε τον πιο γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό.

Βλέπεις, το NIVEA Hydra Skin Effect Micellar Νερό Καθαρισμού περιέχει μικκύλια που αιχμαλωτίζουν τους ρύπους και ό, τι άλλο θέλεις να απομακρύνεις από την επιδερμίδα σου. Έτσι, καθαρίζει με ένα πέρασμα, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα! Μάλιστα, περιέχει και αγνό υαλουρονικό οξύ. Αυτό σημαίνει ότι ενυδατώνει ενώ καθαρίζει και αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και καθαρή, χωρίς πολλή προσπάθεια.

hydra.png

Η απαραίτητη φροντίδα

Το επόμενο βήμα μπορεί να γίνει μέρος του lazy mood σου και παράλληλα, να περιποιηθεί πολύ βαθιά την επιδερμίδα. Ναι, για μία μάσκα περιποίησης θα σου μιλήσουμε, αλλά όχι για οποιαδήποτε μάσκα. Η μάσκα που θα χρησιμοποιήσεις, μένει στην επιδερμίδα σου για 10 λεπτά και μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, της χαρίζει τόση θρέψη και ενυδάτωση, σαν να έχεις ακολουθήσει μία κορεάτικη ρουτίνα 12 βημάτων. Ποια είναι αυτή η μάσκα και πώς τα καταφέρνει;

Πρόκειται για την αγαπημένη μας NIVEA Θρεπτική Μάσκα με μέλι, που περιέχει πολυτελές εκχύλισμα μελιού και φυσικό αμυγδαλέλαιο. Σε μόλις 10 λεπτά, θρέφει και ενυδατώνει ακόμα και τις πιο απαιτητικές, ξηρές επιδερμίδες, αφήνοντάς τις απαλές λείες και απόλυτα ικανοποιημένες.

dry.png

Όσο, λοιπόν, «τεμπελιάζεις» στον καναπέ με το ζεστό σου ρόφημα και την αγαπημένη σου σειρά να παίζει στην τηλεόραση, μπορείς να φοράς στο πρόσωπό σου τη θρεπτική μάσκα NIVEA που, όχι μόνο δεν θα σε βγάλει από το lazy mood, αλλά θα γίνει μέρος του και θα σε κάνει να νιώσεις πιο φρέσκια.

Και μην ξεχνάς: Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και είναι απόλυτα λογικό να νιώθεις ότι απλά δεν θέλεις να κάνεις τίποτα. Μπορείς να «τεμπελιάσεις» όμως, χωρίς να παραμελήσεις τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Αρκεί να κάνεις δύο απλές κινήσεις και να εμπιστευτείς τα προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού NIVEA, που φτιάχτηκαν για να προσαρμόζονται στα δικά σου feelings και τις ανάγκες σου!