Με τα σωστά προϊόντα ο βραδινός καθαρισμός μπορεί να γίνει μία τελετουργία χαλάρωσης

Με τα σωστά προϊόντα ο βραδινός καθαρισμός μπορεί να γίνει μία τελετουργία χαλάρωσης
Dimitris Skordas Photography

Μετά από μία κουραστική μέρα, το μόνο που θέλουμε είναι χαλάρωση και ηρεμία, γι’ αυτό συνθέσαμε την τέλεια βραδινή ρουτίνα καθαρισμού, που δεν απαιτεί χρόνο και θα σε κάνει να χαλαρώσεις πριν κοιμηθείς

Πόσες φορές έχεις επιστρέψει στο σπίτι έπειτα από μία ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις και άγχος, θέλοντας μόνο να χαλαρώσεις και τίποτα άλλο; Δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Ξέρουμε ότι παραπάνω από τις μισές (αν όχι όλες) τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, επιστρέφεις με μία μόνο επιθυμία: Να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Αυτά ακριβώς είναι τα βράδια, που ο καθαρισμός της επιδερμίδας σου μετατρέπεται σε αγγαρεία.

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις, είναι ένα ακόμα «to do» στη λίστα σου και αυτό… βγαίνει προς τα έξω. Το ότι πρέπει όμως να τελειώσεις την ημέρα με έναν καλό καθαρισμό, είναι αδιαπραγμάτευτο. Τι γίνεται λοιπόν; Πώς θα χαλαρώσεις ενώ ακόμα και ο καθαρισμός σε αγχώνει; Θα τον μετατρέψεις από αγγαρεία σε τελετουργία χαλάρωσης, με τη βοήθεια των tips μας και των προϊόντων NIVEA.

Nivea_011.jpg

Καθαρισμός χωρίς κόπο

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ημέρα γεμάτη meetings και υποχρεώσεις, κάνεις και το αντίστοιχο μακιγιάζ. Φοράς το long wear foundation σου, προτιμάς μία αδιάβροχη μάσκαρα που θα μείνει στη θέση της και όλα αυτά, καλείσαι να τα αφαιρέσεις το βράδυ πριν κοιμηθείς. Η αφαίρεση όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Συχνά χρειάζεται να κάνεις double cleansing, ώστε να απομακρύνεις τα πάντα από το πρόσωπό σου. Όχι όμως αν χρησιμοποιήσεις το NIVEA MicellAIR ® Professional Νερό Ντεμακιγιάζ δύο φάσεων.

pro.png

Η σύνθεσή του με μικκύλια, ξηρό έλαιο και μαύρο τσάι είναι τόσο αποτελεσματική, που μπορεί να απομακρύνει ακόμα και την πιο αδιάβροχη, επίμονη μάσκαρα με ένα πέρασμα, σχεδόν χωρίς καθόλου τρίψιμο. Έτσι, μειώνει τον χρόνο που αφιερώνεις στο ντεμακιγιάζ σου στο 1/3 και σου επιτρέπει να έχεις περισσότερη ώρα για χαλάρωση. Αλήθεια, πώς θα εκμεταλλευτείς αυτήν την ώρα;

Extra tip: Αν έχεις κάνει full μακιγιάζ ματιών, βάλε λίγο από το νεράκι σε δύο δίσκους ντεμακιγιάζ και ακούμπησέ τους στα βλέφαρά σου για λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι θα βοηθήσεις το προϊόν να διασπάσει καλύτερα το μακιγιάζ και να το απομακρύνει, χωρίς καθόλου τρίψιμο.

Χαλάρωση με νόημα

Μετά τον καθαρισμό του μακιγιάζ, έρχεται η ώρα του καθαρισμού των πόρων σου. Αφού σαπουνίσεις καλά την επιδερμίδα σου και όσο ακόμα είναι βρεγμένη, θα εφαρμόσεις τις ταινίες NIVEA Clear-Up Strips. Αυτές οι υφασμάτινες ταινίες με το υπέροχο άρωμα λεμονιού, αφαιρούν το σμήγμα από τους κλειστούς πόρους και απελευθερώνουν την επιδερμίδα από τη σκόνη.

clear.png

Μέσα σε λίγα λεπτά αποκτάς την πιο καθαρή επιδερμίδα που είχες ποτέ και παράλληλα, έχεις αρχίσει να χαλαρώνεις διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο ή παρακολουθώντας την αγαπημένη σου σειρά.

Extra tip: Αφού εφαρμόσεις τις ταινίες στη μύτη, το μέτωπο και το πιγούνι, μπορείς να προσθέσεις στο υπόλοιπο πρόσωπο μία θρεπτική μάσκα ή μία μάσκα καθαρισμού από την γκάμα της NIVEA.

Ο βραδινός καθαρισμός της επιδερμίδας σου, όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν χρειάζεται να είναι μία χρονοβόρα διαδικασία. Αντιθέτως, μπορεί να γίνει μία σύντομη τελετουργία χαλάρωσης, την οποία θα ενισχύσεις με τα απολαυστικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης NIVEA, με το αγαπημένο σου αρωματικό κερί και βαθιές αναπνοές!