Check Mat(t)e! Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για ματ αποτέλεσμα που δεν φράσσουν τους πόρους

Check Mat(t)e! Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για ματ αποτέλεσμα που δεν φράσσουν τους πόρους

Το ματ αποτέλεσμα είναι… «δίκοπο μαχαίρι» για τις λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ακμή. Αυτές όμως οι κρέμες κάνουν check mat(t)e στη λιπαρότητα και τη γυαλάδα χωρίς να επιβαρύνουν την επιδερμίδα. Διάβασε και θα καταλάβεις…

Τι είναι αυτό που θέλουν τα κορίτσια με λιπαρή επιδερμίδα; Αρχικά να μην έχουν λιπαρή επιδερμίδα, αλλά αυτό δεν γίνεται. Το δεύτερο και πιο προσιτό request, είναι το ματ αποτέλεσμα και η ρύθμιση της λιπαρότητας, ώστε να περιοριστούν οι γυαλάδες γενικότερα. Με την κοσμετολογία να κάνει άλματα συνεχώς, αυτό το request είναι κάτι εύκολο, καθώς υπάρχουν δεκάδες κρέμες στην αγορά, που υπόσχονται ματ αποτέλεσμα plus πολλά ακόμα benefits για τις λιπαρές επιδερμίδες. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά»…

pexels-ron-lach-8154390.jpeg

Ναι μεν αλλά

Οι λιπαρές επιδερμίδες έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και είναι σχετικά απρόβλεπτες. Όσο εύκολο είναι για μία κρέμα να περιορίσει τη λιπαρότητα, τόσο εύκολα μπορεί και να φράξει τους πόρους, πράγμα που προκαλεί πολλά προβλήματα στις επιδερμίδες με λιπαρότητα. Γιατί; Γιατί οι λιπαρές επιδερμίδες, έχουν τάση για σπυράκια και οι φραγμένοι πόροι αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισής τους.

5 sheet masks και 5 genius tips για περισσότερη ενυδάτωση και λάμψη

Και τι γίνεται λοιπόν; Έρευνα γίνεται και την έχουμε κάνει εμείς για εσένα. Μπορεί οι επιλογές στην αγορά να είναι πολλές, και το να ξεχωρίσεις ποιες κρέμες δεν φράσσουν τους πόρους να μοιάζει Γολγοθάς, όμως εμείς έχουμε τεστάρει και καταλήξει στις καλύτερες. Είναι οι πιο ανάλαφρες και αποτελεσματικές, που προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη, εξισορροπούν την έκκριση σμήγματος στην επιδερμίδα και παράλληλα χαρίζουν ματ αποτέλεσμα. Θα τις βρεις όλες με μερικά scroll παρακάτω αλλά περίμενε, δεν τελειώσαμε.

Μην ξεχνάς

Πριν σπεύσεις να ανακαλύψεις την κρέμα που θα σου χαρίζει τέλεια ματ επιδερμίδα χωρίς να την επιβαρύνει, πρέπει να σου θυμίσουμε-τονίσουμε, τη σημασία του καλού καθαρισμού. Ναι, οι κρέμες που σου προτείνουμε δεν φράσσουν τους πόρους, όμως το μακιγιάζ και οι ρύποι το κάνουν, γι’ αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιμελής και προσεκτική με τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου.

pexels-ron-lach-8142194.jpeg

Διάλεξε απαλά καθαριστικά που δεν αφαιρούν με βία τη λιπαρότητα από το δέρμα, μην παραλείπεις το ντεμακιγιάζ και αν πηγαίνεις γυμναστήριο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καθαρισμός αμέσως μόλις γυρίσεις στο σπίτι ή και στα αποδυτήρια. Αυτά, δες τώρα τις καλύτερες κρέμες για ματ αποτέλεσμα, που δεν θα επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου queen!

Genius! Το απόλυτο tip για να καλύψεις και παράλληλα να καταπολεμήσεις ένα σπυράκι

BELIF, THE TRUE CREAM AQUA BOMB

BELIF-THE-TRUE-CREAM-AQUA-BOMB.png

Μία εξαιρετικά δροσερή κρέμα, που ενυδατώνει σε βάθος και μοιάζει πράγματι με «βόμβα» ενυδάτωσης, χωρίς ωστόσο να επιβαρύνει την επιδερμίδα και να φράσσει τους πόρους.

CLARINS, MY CLARINS RE-BOOST MATTIFYING HYDRATING CREAM

CLARINS-MY-CLARINS-RE-BOOST-MATTIFYING-HYDRATING-CREAM.png

Απολαυστική κρέμα, με πουδρένια και διάφανη υφή, που απορροφάται άμεσα και χαρίζει ενυδάτωση, μεταξένια απαλότητα και ματ αποτέλεσμα για 8 ώρες, χωρίς να φράσσει τους πόρους.

KORRES, POMEGRANATE ΡΟΔΙ ΚΡΕΜΑ-GEL ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

KORRES_POMEGRANADE-PORE-BLURRING-GEL-MOISTURIZER.JPG

Δροσερή κρέμα με σαλυκιλικό οξύ και εκχύλισμα ροδιού, που προσφέρει ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα ρυθμίζοντας παράλληλα την έκκριση σμήγματος στην επιδερμίδα.

GARNIER, SKIN ACTIVE BOTANICAL DAY CREAM GREEN TEA

garnier.png

Ενυδατική κρέμα με εκχύλισμα από πράσινο τσάι και σύνθεση με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα και αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα.

GLAMGLOW, SUPERWATERGEL TRIPLE-ACID OIL-FREE MOISTURIZER

glam-glow.png

Δροσερή, μη λιπαρή κρέμα ενυδάτωσης με οξέα, που προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση και ρυθμίζει τη λιπαρότητα.

YOUTH LAB., BALANCE MATTIFYING CREAM

youth.png

Ανάλαφρη κρέμα ενυδάτωσης που προσφέρει ματ αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα.

LA ROCHE POSAY, EFFACLAR MAT

effac-lar.png

Η αγαπημένη μας κρέμα που φροντίζει, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τους πόρους.

APIVITA, AQUA BEELICIOUS ΚΡΕΜΑ GEL ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ

apivita.png

Απολαυστική κρέμα που γεμίζει την επιδερμίδα ενυδάτωση χωρίς να την επιβαρύνει, ενώ χαρίζει δροσερό αποτέλεσμα υγείας χωρίς γυαλάδες.

KIEHL’S, ULTRA FACIAL OIL-FREE GEL CREAM

kiehls.png

Ανάλαφρη κρέμα τζελ, που δίνει μια αίσθηση αναζωογονητικής δροσιάς στην επιδερμίδα, ενώ βοηθάει να διατηρείται σε ισορροπία η λιπαρότητα.

AVENE, CLEANANCE SOIN MATIFIANT

avene.png

Ενυδατική κρέμα με πλούσια συστατικά, που προσφέρουν υγρασία και ματ αποτέλεσμα που δεν φράσσει τους πόρους, ενώ ρυθμίζει τη γυαλάδα.