7 λόγοι γιατί το DYSON Airwrap είναι το δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
7 λόγοι γιατί το DYSON Airwrap είναι το δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Είναι ένα multistyler που πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια και θα σου το αποδείξουμε!

Όταν εμφανίστηκε στην αγορά το πρωτοποριακό DYSON σεσουάρ, ξετρελαθήκαμε. Αρχικά, ο σχεδιασμός του μας έκανε να μην μπορούμε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί του, και όταν πλέον το δοκιμάσαμε, κανένα άλλο σεσουάρ δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί του και με την εμπειρία που μας προσέφερε. Νομίζαμε επομένως, ότι η DYSON τα είχε κάνει όλα για εμάς, μας είχε χαρίσει το holy grail του styling. Κάναμε όμως λάθος.

Το DYSON Airwrap δεν άργησε να εμφανιστεί, και τώρα είναι η νέα μας εμμονή. Είναι βλέπεις ένα multistyler που μπορεί να σου χαρίσει χτενίσματα κομμωτηρίου, ακόμα και 5 λεπτά πριν το ραντεβού. Σήμερα λοιπόν, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου την αγάπη μας για αυτό το εργαλείο styling, που μας επιτρέπει να είμαστε wrapped in glamour όχι μόνο τώρα στις γιορτές, αλλά κάθε μέρα του χρόνου, και έχουμε 10 λόγους, γιατί πρέπει να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου.

good-dyson.png

#1 Healthy hair dont care

Η προηγμένη τεχνολογία του DYSON Airwrap, δεν επιτρέπει στην θερμοκρασία να ανέβει υπερβολικά. Παραμένει σταθερή, στεγνώνοντας και φορμάροντας τα μαλλιά με απόλυτη ασφάλεια. Και όχι, οι υψηλές θερμοκρασίες δεν εξασφαλίζουν χτένισμα με διάρκεια. Η θερμοκρασία του DYSON Airwrap είναι αυτή ακριβώς που χρειάζονται τα μαλλιά για να στεγνώσουν, να φορμαριστούν και να παραμείνουν έτσι.

#2 Its oh so quiet

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, το DYSON Airwrap, όπως και το DYSON σεσουάρ, είναι σχεδόν αθόρυβο. Δεν προκαλεί βοή, δεν σου παίρνει το κεφάλι και απλά σε χτενίζει χωρίς να το καταλαβαίνεις.

1.jpg

#3 All the curls

Με το DYSON Airwrap μπορείς να κάνεις όλες τις μπούκλες και τους κυματισμούς που ονειρεύεσαι, ακόμα και αν δεν έχεις ξανακάνει κάτι τέτοιο μόνη σου. Οι περιστρεφόμενες, κυλινδρικές κεφαλές μπορούν σε μόλις 15 δευτερόλεπτα να σου χαρίσουν curls και waves χωρίς ουσιαστικά να κάνεις καμία κίνηση, παρα μόνο να τραβήξεις το DYSON Airwrap προς τα κάτω. Τόσο απλά!

#3 Fabulous blowouts

Το blowout μπορεί να μην έχει ακριβή μετάφραση στα ελληνικά αλλά το θέλουμε. Είναι αυτό το αφράτο, γεμάτο όγκο χτένισμα που λατρεύουμε και με την κυλινδρική βούρτσα του DYSON Airwrap, μπορούμε να το έχουμε παν-εύ-κο-λα. Και όχι, δεν χρειάζεται να εκπαιδευτείς σε κάποια δύσκολη τεχνική τυλίγματος, το DYSON Airwrap κάνει το φορμάρισμα παιχνίδι.

07-Gallery-Image-BNKBCO.jpg

#4 Super sleek

Το ίσιωμα μπορεί να φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Για να γίνει σωστά, παιδευόμαστε αρκετά όχι όμως αν έχουμε το DYSON Airwrap. Οι δύο βούρτσες ισιώματος, ισιώνουν ακόμα και τις πιο ατίθασες τούφες πανεύκολα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να περάσεις την βούρτσα τούφα-τούφα, πρώτα με φορά προς τα έξω και μετά με φορά προς τα μέσα, σα να χτενίζεσαι. Αυτό είναι όλο!

#5 One for all

Το DYSON Airwrap δεν είναι ένα εργαλείο για λίγες αλλά για όλες. Όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου, από λεπτά και άτονα, ως σκληρά και ατίθασα, σγουρά ή ίσια, μακριά ή κοντά… Το DYSON Airwrap είναι το τέλειο εργαλείο για όλα τα μαλλιά ανεξαιρέτως!

#6 Gone in 60’’

Εντάξει, κανένα χτένισμα δεν απαιτεί μόνο ένα λεπτό εκτός από την αλογοουρά, όμως καταλαβαίνεις τι εννοούμε. Με το DYSON Airwrap μπορείς να φτιάχνεις τα μαλλιά σου κάθε πρωί γρήγορα, και να πατάς μερικές φορές ακόμα το snooze, χωρίς να αγχώνεσαι για την ετοιμασία σου.

02-Gallery-Image-BNKBCO.jpg

#7 A little bit of luxury

Το DYSON Airwrap είναι ένα πολυτελές εργαλείο. Ένα εργαλείο που σου αλλάζει τη διάθεση αμέσως μόλις ανοίξεις το βελούδινο κουτί του. Είναι η ανάγκη που δεν ήξερες ότι είχες και αξίζει να το χαρίσεις στον εαυτό σου για όλους αυτούς τους λόγους αλλά κυρίως γιατί το αξίζεις εσύ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor