Ένα εργαλείο, 4 glam χτενίσματα για κάθε περίσταση

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ένα εργαλείο, 4 glam χτενίσματα για κάθε περίσταση

Μπορεί οι γιορτές να είναι ήδη εδώ και τα μαλλιά να μας απασχολούν έντονα, όμως τα glam χτενίσματα, είναι κάτι που θέλουμε όλο τον χρόνο! Με το DYSON Airwrap μπορούμε να τα έχουμε και σήμερα θα σου δείξουμε 4 για κάθε περίσταση, γιορτινή ή όχι…

«Όχι, δεν θα ήθελα να είμαι καλοχτενισμένη σήμερα» είναι η φράση που δεν έχει ξεστομίσει καμία γυναίκα, ποτέ. Πάντα θέλουμε να είμαστε καλοχτενισμένες, ακόμα και τις ημέρες που απλά κάνουμε αγγαρείες εντός και εκτός σπιτιού. Τα μαλλιά μας βλέπεις, είναι η δύναμή μας. Είναι εκείνα που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση, και όταν είναι καλοχτενισμένα, την εκτοξεύουν στα ύψη. Θέλουμε λοιπόν όμορφα χτενίσματα, όπως αυτά που βλέπουμε στις πασαρέλες, κάθε μέρα, και ιδιαίτερα τώρα που είναι ημέρες γιορτινές και τα καλέσματα πολλά. Τι κάνουμε λοιπόν; Κλείνουμε το ένα ραντεβού στο κομμωτήριο μετά το άλλο; Προφανώς και όχι…

good-dyson.png

Το DYSON Airwrap, είναι το multistyler με τις πολλαπλές κεφαλές, το οποίο μας χαρίζει επαγγελματικού επιπέδου χτενίσματα παν-εύ-κο-λα. Μάλιστα, η προηγμένη τεχνολογία του με την ελεγχόμενη ταχύτητα, διασφαλίζει την ποιότητα και την υγεία των μαλλιών μας, αφού δεν τα ταλαιπωρεί. Με το DYSON Airwrap λοιπόν, τα χτενίσματα που βλέπουμε και λαχταράμε, είτε αυτά είναι σε editorials, είτε στις πασαρέλες, μπορούν να γίνουν πανεύκολα και δικά μας και θα σου το αποδείξουμε.

Θα ήθελες ένα αφράτο, luxurious blowout όπως αυτό από την πασαρέλα του Alexis Mabille;

Mabille-HC-bbt-F22-008.jpeg

Είναι στιλπνό και glam χωρίς όμως να είναι υπερβολικό, και ταιριάζει τόσο στις γιορτινές όσο και σε κάθε άλλη εμφάνιση που απαιτεί glamour, sex appeal και styled μαλλιά. Πώς θα το κάνεις μόνη σου; Αρχικά, θα βάλεις στο DYSON Airwrap σου την κεφαλή διπλής λειτουργίας για στέγνωμα πριν το styling, και θα στεγνώσεις τα μαλλιά σου κατά 70%.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Με αυτή την κεφαλή, τα μαλλιά στεγνώνουν χωρίς να ταλαιπωρούνται και δημιουργείται μία τέλεια βάση χωρίς φριζάρισμα για να προχωρήσεις με το χτένισμά σου.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Έπειτα, θα χρησιμοποιήσεις την κεφαλή των 40mm και θα αφήσεις το φαινόμενο Coanda να κάνει τα «μαγικά» του. Το DYSON Airwrap βλέπεις, βασίζεται σε αυτό το φαινόμενο, το οποίο έλκει τα μαλλιά και τους δίνει σχήμα χωρίς εσύ να κάνεις σχεδόν τίποτα. Απλά τυλίγεις την κάθε τούφα, την αφήνεις τυλιγμένη για 15 δευτερόλεπτα και την τραβάς προς τα κάτω, το DYSON Airwrap δημιουργεί την μπούκλα μόνο του.

Μήπως προτιμάς ένα ολόισιο χτένισμα όπως αυτό που είδαμε στην πασαρέλα των Budapest Select;

Budapest-Select-bbt-F22-038.jpeg

Το ίσιωμα, μπορεί να έχει τη φήμη του εύκολου χτενίσματος όμως δεν είναι. Η υγρασία είναι μεγάλος εχθρός του ισιώματος και υπάρχει σε αφθονία τις ημέρες των γιορτών. Όμως με το DYSON Airwrap το τέλειο ίσιωμα γίνεται πανεύκολα χάρη στις δύο διαφορετικές του βούρτσες ισιώματος. Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου με την κεφαλή διπλής λειτουργίας για στέγνωμα πριν το styling, θα επιλέξεις τη βούρτσα που ταιριάζει στον δικό σου τύπο μαλλιών.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Υπάρχει η μαλακή βούρτσα για μαλλιά λεπτά και ίσια. Την εφαρμόζεις στο DYSON Airwrap, χωρίζεις τα μαλλιά σου σε 4 μέρη και ξεκινάς το χτένισμα με φορά προς τα κάτω, πρώτα από τη μέσα πλευρά και έπειτα από την έξω. Το αποτέλεσμα ισιώματος είναι άμεσο και βλέπεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται αμέσως.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Αν πάλι έχεις χοντρά ή σγουρά μαλλιά, τότε θα επιλέξεις τη σκληρή βούρτσα, και θα κάνεις ακριβώς το ίδιο. Η μαγεία του DYSON Airwrap και των κεφαλών του, είναι ότι μπορεί να χαρίσει το ίδιο τέλειο, ολόισιο αποτέλεσμα σε κάθε τύπο μαλλιών.

Αν άλλαξες γνώμη και θέλεις ένα chic, voluminous χτένισμα με κίνηση όπως αυτό του οίκου Chanel…

Chanel-clp-F22-004.jpeg

Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις -και πάλι- το κατάλληλο εξάρτημα. Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου με την κεφαλή διπλής λειτουργίας για στέγνωμα πριν το styling, θα εφαρμόσεις στο DYSON Airwrap σου την στρογγυλή βούρτσα για όγκο και σχήμα. Έπειτα, θα χωρίσεις τα μαλλιά σου σε τούφες και θα τους δώσεις όγκο, και κίνηση στις άκρες σε χρόνο μηδέν.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Το μυστικό -αν μας ρωτάς- είναι να στεγνώσεις πρώτα όλα σου τα μαλλιά ανάποδα, για να δώσεις ακόμα περισσότερο όγκο, και να τα αφήσεις κατά 80% νωπά. Έπειτα, το φορμάρισμα με τη στρογγυλή βούρτσα του DYSON Airwrap γίνεται παιχνίδι, αρκεί να ξεκινήσεις από τις κάτω τούφες, και να συνεχίσεις με ανοδική πορεία. Και φυσικά μην ξεχάσεις το glam αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το look.

Αν όμως θέλεις ένα glam up do όπως αυτό που είδαμε στην πασαρέλα του Sergio Hudson…

Sergio-Hudson-bbt-F22-007.jpeg

Τότε θα επιστρατεύσεις ένα ακόμα εξάρτημα του DYSON Airwrap, τον κύλινδρο των 30mm. Με αυτό τον κύλινδρο, δημιουργείς μικρότερες μπούκλες και είναι τέλειος για να δώσεις στις τούφες που θα αφήσεις ελεύθερες πολυτελές σχήμα και όγκο. Αρχικά πιάσε τα μαλλιά σου στο up do που θέλεις, αφήνοντας ελεύθερες δύο μεγάλες τούφες μπροστά.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Έπειτα, τύλιξε την κάθε τούφα γύρω από τον κάθε κύλινδρο, και το φαινόμενο Coanda θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Αυτό που θα θέλαμε να προσέξεις, είναι να δώσεις στις μπούκλες σου φορά προς τα έξω. Πώς θα το κάνεις όμως, αφού δεν θα κάνεις καμία κίνηση; Στην κορυφή της κεφαλής, υπάρχει ένας διακόπτης που ορίζει την φορά με την οποία τυλίγονται τα μαλλιά κάθε φορά που την χρησιμοποιείς. Άλλαξε λοιπόν τη φορά έτσι ώστε οι μπούκλες σου να τυλίγονται προς τα έξω.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, πράγματι κανένα χτένισμα δεν είναι too glam όταν έχεις στα χέρια σου την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα εργαλεία μαλλιών. Και θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε αυτό το glam δώρο στον εαυτό σου για να περάσεις αυτές τις γιορτές αλλά και όλο το 2023 wrapped in glamour!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το https://www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor