Dreamy! Το look από το Haute Couture show του οίκου Fendi είναι τέλειο για το Valentine’s date σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Dreamy! Το look από το Haute Couture show του οίκου Fendi είναι τέλειο για το Valentine’s date σου
Courtesy of Fendi

Είναι clean cut, πανέμορφο και μπορείς να το αντιγράψεις εύκολα με τα tips του makeup artist που το δημιούργησε… Nαι, ο Peter Philips αποκάλυψε τα πάντα σε συνέντευξή του.

Αν με ρωτάς, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι υπερεκτιμημένη. Όχι, δεν είμαι κάποια single με νεύρα. Είμαι απλά κυνική με το υπερβολικό buzz της ημέρας. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, αναγνωρίζω το ότι είναι μία καλή ευκαιρία για ωραία γεύματα και ποτά στην πόλη, είτε είσαι σε σχέση, είτε οι φίλες σου είναι ο δεσμός σου. Εκτός από ευκαιρία για έξοδο ωστόσο, η ημέρα, ή μάλλον… η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, είναι ευκαιρία για κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ. Θα βγεις που θα βγεις, γιατί να μην κάνεις κάτι glam; Μην απαντήσεις, η ερώτηση είναι ρητορική και την κάνω στον εαυτό μου διαρκώς. Glam it is λοιπόν και πίστεψέ με, βρήκα το τέλειο μακιγιάζ.

Fendi-HC-clp-PO-S23-024.jpg

Αυτό το super elegant και sexy μακιγιάζ είδαμε στα πρόσωπα των μοντέλων που περπάτησαν στο Haute Couture catwalk του οίκου Fendi μόλις πριν λίγο καιρό. Ο Peter Philips, creative and image director του Christian Dior Makeup, φαντάστηκε κάτι «απλό και αγνό» όπως είπε σε συνέντευξή του. Όταν συζήτησε και με τον legendary κομμωτή Guido Palau που κλήθηκε να επιμεληθεί τα χτενίσματα, το μακιγιάζ συνδυάστηκε με ένα super chic wet look και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικά κομψό. Γιατί όμως θεωρώ ότι είναι τέλειο για την έξοδο της Τρίτης (14/2);

Fendi-HC-clp-PO-S23-017.jpg

Το χρώμα που εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους είναι το ροδακινί και θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος

Είναι ένα Pearly μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες. Δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά, δεν απαιτεί πολύ χρόνο και ταιριάζει με όλα τα Outfits. Μάλιστα, είναι πανεύκολο να το αντιγράψεις και δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο. Δεν θέλει και πολλή σκέψη άρα. Πάμε να δούμε ποια προϊόντα χρησιμοποίησε το Peter Philips…

https://www.instagram.com/p/Cn7jR_HDYcz

Στην επιδερμίδα των μοντέλων, πέρασε το foundation DIOR, FOREVER NO-TRANSFER 24H WEAR MATTE FOUNDATION. Είναι πολύ ελαφρύ και θα το λατρέψεις κάθε μέρα, όχι μόνο στις βραδινές σου εξόδους. Στα μάτια, πέρασε τη σκιά BEN NYE, PEARL SHEEN EYESHADOW στην απόχρωση MOONLIGHT, και από πάνω πέρασε λίγο από το περλέ Highlighter της DIOR, BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Εσύ ασφαλώς μπορείς να αντιγράψεις το Look με οποιαδήποτε σκιά, και για να την περάσεις σαν μολύβι στο κάτω βλέφαρο, δεν έχεις παρά να βρέξεις ελαφρώς το πινέλο σου πριν το περάσεις από το χρώμα. Ο Peter πέρασε το περλέ χρώμα και από τα ζυγωματικά για λίγη επιπλέον λάμψη, και σου προτείνω να κάνεις το ίδιο και αν θέλεις τη γνώμη μου, πέρασέ το και από το τόξο του φρυδιού, αλλά και από το ντεκολτέ σου αν πρόκειται να φορέσεις κάτι low cut. Καλά να περάσεις ότι και να κάνεις queen!

Και ρομαντικά και stylish: 8 μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το ροζ