Ο δεινόσαυρος της Korres σε δράση

Ο δεινόσαυρος της Korres σε δράση

Αντιαισθητικά σημάδια από τσιμπήματα τέλος με το Μελισσόχορτο Μίγμα Βοτάνων για όλα τα τσιμπήματα της Korres.

Από τα περίπου είκοσι είδη φασκόμηλου που συναντάμε αυτοφυή στην ελληνική φύση, σημαντικότερο και πιο γνωστό είναι η Σάλβια η φαρμακευτική. Oι βοτανοθεραπευτές χρησιμοποιούν ιδιαίτερα τα χνουδωτά φύλλα του ή το αιθέριο έλαιό τους για τις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, σπασμολυτικές και ανθιδρωτικές ιδιότητές τους.

Αυτό είναι ένα από τα συστατικά που περιέχονται στο Μελισσόχορτο Μίγμα Βοτάνων για όλα τα τσιμπήματα της Korres. Περνώντας πάνω από τα τσιμπήματα των κουνουπιών θα κατευνάσει τους ερεθισμούς και το αίσθημα κνησμού, χάρη στη συνεργιστική δράση των βαμμάτων της σύνθεσης.

Το Μελισσόχορτο διαθέτει επουλωτικές δυνάμεις, το Φασκόμηλο απολυμαίνει, το Θυμάρι προσφέρει αντισηπτική δράση, ενώ στη Μολόχα και στην Αγριοκαστανιά αποδίδονται αντιφλεγμονώδεις και στυπτικές αντίστοιχα ιδιότητες. Ρίξτε στην τσάντα σας για παν ενδεχόμενο γιατί μόλις άρχισε λίγο να κρυώνει τα κουνούπια μπήκαν μέσα και κήρυξαν πόλεμο!

Μην τα αφήσετε να κάνουν αντιαισθητικά σημαδάκια στην επιδερμίδα σας. Διατηρήστε την ομορφιά της με τον δεινόσαυρο –που βρίσκεται πάνω στην συσκευασία- στο πλάι σας για φύλακα.