#Trending: Ο Τom Zois μας εξηγεί πώς θα πετύχουμε τα wavy looks των Όσκαρ βήμα προς βήμα

#Trending: Ο Τom Zois μας εξηγεί πώς θα πετύχουμε τα wavy looks των Όσκαρ βήμα προς βήμα

Με τις πολύτιμες συμβουλές του Tom και με σύμμαχο τα νέα προϊόντα styling του Pantene, μπορείς να πετύχεις τα πιο glam, luxurious μαλλιά που είδες να παρελαύνουν στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ.

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς ακόμα σκεφτόμαστε τη λαμπερή βραδιά των Όσκαρ που είχε πολλές πρωτιές. Το χαλί για πρώτη φορά δεν ήταν κόκκινο αλλά σαμπανιζέ, η Michelle Yeoh έγινε η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου, δεν είχαμε κανένα ευτράπελο κατά τη διάρκεια της τελετής κοκ. Εκείνο ωστόσο που παρέμεινε ίδιο και απαράλλαχτο, ήταν η λάμψη των stars που κατέφθασαν στο Dolby Theater και φυσικά τα luxurious, wavy χτενίσματα.

1679317341375-308020638-image003.jpg

Τα wavy μαλλιά, βλέπεις, φέρουν όλη τη λάμψη του παλιού Hollywood και τα βλέπουμε κάθε χρόνο στα βραβεία. Εννοείται θέλουμε πάντα να τα κάνουμε, και με αφορμή τη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου -και της ομορφιάς αν μας ρωτάς- αποφασίσαμε να μιλήσουμε με τον Τom Zoi, official hairstylist του Pantene, για να μας δώσει όλες τις συμβουλές που χρειαζόμαστε για να τα καταφέρουμε. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

https://www.instagram.com/p/CplFdh4riJl

Ο Tom θέλει να δημιουργεί gorgeous χτενίσματα, αλλά πρώτα από όλα, θέλει να προσέχουμε τα μαλλιά μας και να τα φροντίζουμε, γι’ αυτό το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι το styling ξεκινά με την περιποίηση. Είναι άρα πολύ σημαντικό να έχεις φροντίσει τα μαλλιά σου στο μπάνιο αλλά και πριν ακόμα ξεκινήσεις το styling.

1679317392962-6404353-image007.jpg

«Κάθε διαδικασία styling ξεκινά με την προστασία των μαλλιών, επομένως το πρώτο βήμα είναι πάντα το Pantene, Miracle 5 in 1 Pre-Styler. Είναι ένα προϊόν που προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα, καταπολεμά το φριζάρισμα, βοηθά στο φορμάρισμα, δυναμώνει τα μαλλιά και περιορίζει τη φθορά» μου εξήγησε.

1679317412706-261657116-image009.jpg

Extra tip: Ψέκασε το προϊόν από απόσταση 10-15 εκατοστά και χτένισε ελαφρά με τα δάχτυλά σου για να γίνει ομοιόμορφη κατανομή.

Fun fact: To Pantene, Miracle 5 in 1 Pre-Styler περιέχει ένα μείγμα από πολύτιμα έλαια που λατρεύουν τα μαλλιά.

1679317461207-167014377-image011.jpg

«Έπειτα, χρειαζόμαστε λίγη ακόμα βοήθεια με το φορμάρισμα, μιας και μιλάμε για οσκαρικά looks. Γι’ αυτό θα περνάμε στα μαλλιά λίγο από τον Pantene, Perfect Waves Nourishing Αφρό. Είναι ειδικά σχεδιασμένος, ώστε να βοηθά τα μαλλιά να αποκτούν αλλά και να διατηρούν αυτό ακριβώς το κυματιστό εφέ που θέλουμε» συνέχισε.

1679317491679-123928472-image013.jpg

Extra tip: Πέρνα τον αφρό «τσαλακώνοντας» ελαφρά τις τούφες σου ώστε να βοηθήσεις στον σχηματισμό κυματισμών.

1679317513098-682517277-image015.jpg

«Στη συνέχεια περνάμε στο φορμάρισμα και για αυτό έχουμε πολλές επιλογές. Αρχικά στεγνώνουμε τα μαλλιά πολύ καλά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε σίδερο για τις μπούκλες» τονίζει ο Τom.

Extra tip: Για να δώσεις επιπλέον όγκο στα μαλλιά σου, στέγνωσε με το κεφάλι προς τα κάτω ώστε να ανασηκωθούν οι ρίζες.

1679317547395-76361355-image017.jpg

«Ο ιδανικός τρόπος για να καταφέρουμε το χτένισμα, είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα ψαλίδι για μπούκλες. Ξεκινάμε τυλίγοντας τα μαλλιά στο σίδερο από κάτω προς τα επάνω με την ίδια φορά σε κάθε τούφα. Αυτό θα μας δώσει το luxurious, vague εφέ που είδαμε στις stars όπως η Jessica Chastain» συμβουλεύει.

Extra tip: Αν έχεις μακριά μαλλιά όπως τις φωτογραφίες πρέπει να χρησιμοποιήσεις μέτριο προς χοντρό σίδερο για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Αν ωστόσο δεν υπάρχει σίδερο για μπούκλες ή αν δεν νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να στεγνώσεις πολύ καλά όλα τα μαλλιά και, όσο ακόμα είναι ζεστά, να τυλίγεις μικρές τούφες γύρω από τον εαυτό τους, στερεώνοντάς τις με ένα τσιμπιδάκι. Όταν τυλίξεις όλες σου τις τούφες, ψέκασέ τις με την Flexible Hold λακ από το Pantene και άφησέ τις έτσι τυλιγμένες όσο περισσότερο μπορείς» μας είπε.

Extra tip: Αν μπορείς, δώσε στα τυλιγμένα μαλλιά σου τουλάχιστον μία ώρα για να σταθεροποιηθούν.

«Το τελευταίο βήμα είναι το ίδιο, είτε χρησιμοποιήσεις σίδερο για μπούκλες, είτε όχι. Μόλις τελειώσεις με τους κυματισμούς ή μόλις ξετυλίξεις τα μαλλιά σου, πάρε μία μεγάλη βούρτσα και χτένισέ τα απαλά. Στη συνέχεια, ψέκασε με την Flexible Hold λακ από το Pantene και τα perfect waves των Όσκαρ είναι έτοιμα» ολοκλήρωσε.

image019.jpg

Extra tip: Αν θέλεις ακόμα πιο ανάλαφρο κράτημα, ψέκασε την Flexible Hold λακ από το Pantene τη βούρτσα πριν χτενίσεις τα μαλλιά σου.

Fun fact: Η Flexible Hold λακ από το Pantene έλαιο Jojoba που θρέφει τα μαλλιά και τους χαρίζει μοναδική λάμψη.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, για να πετύχεις τα super glam κυματιστά μαλλιά των Όσκαρ, όπως τα είδες στις Michelle Yeoh, Gigi Hadid και Jessica Chastain, πρέπει πρώτα να φροντίσεις τα μαλλιά σου να τα προστατέψεις και να ακολουθήσεις τα expert tips του Tom Zois πάντα με τη βοήθεια του Pantene. Το Pantene άλλωστε βρίσκεται πάντα δίπλα μας, είτε θέλουμε να λάμψουμε είτε απλά θέλουμε να χαρίσουμε στα μαλλιά μας βαθιά φροντίδα και περιποίηση.