Μία σταγόνα αρκεί

Μία σταγόνα αρκεί

Ένας καρπός της επιστήμης, εμπνευσμένος από την ακραία φύση για τον Giorgio Armani.

Θυμηθείτε την ιστορία της Crema Nera, η οποία ξεκινά στο νησί Παντελλερία, το «Μαύρο Μαργαριτάρι» της Μεσογείου το οποίο αν και αποτελείται από μαύρη ηφαιστειογενή γη, το νησί βρίθει από ζωή: Είναι διάσημο για το εξαιρετικά γόνιμο έδαφός του και τις ιαματικές πηγές με τις θαυματουργές ιδιότητες.

Η θρυλική Παντελλερία κρύβει ένα πολύτιμο θησαυρό στην απολιθωμένη λάβα: τον οψιδιανό παντελλερίτη. Αυτή η φυσική ανόργανη ένωση αποτελούσε ανέκαθεν αντικείμενο πόθου για τη σπανιότητα, την ομορφιά και το μυστήριό της. Αληθινή πηγή ενέργειας, συγκεντρώνει τα ζωτικά μεταλλικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για όλους τους οργανισμούς.

Σε συνέχεια αυτών τα εργαστήρια του Giorgio Armani αναδημιούργησαν το κλάσμα επιβίωσης που ευθύνεται για τις θρυλικές ιδιότητες του φυτού Reviscentalis και το ενσωμάτωσαν στην καρδιά της σύνθεσης του Ορού Ματιών Crema Nera Extrema Youth Memory. Αυτό το φυτό που ανευρίσκεται σε υψίπεδα της Νότιας Αφρικής έχει την ικανότητα να ζει, να επιβιώνει και να αποκτά εκ νέου ζωή στις πιο απειλητικές συνθήκες.

Ο Ορός Ματιών Youth Memory, ενσωματώνοντας τις ιδιότητες του φυτού στην σύνθεση του, αποκαθιστά τον όγκο και το σχήμα της περιοχής των ματιών με μόνο μία σταγόνα, προσδίδοντας τους λεία υφή, εξαλείφοντας τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και το οίδημα, ανορθώνοντας παράλληλα τα βλέφαρα.