Σταματήστε το χρόνο με ένα make-up

Σταματήστε το χρόνο με ένα make-up

To Skinleÿa συγκεντρώνει την τεχνολογία της Sisley για να δώσει άλλη εμφάνιση στην επιδερμίδα του προσώπου άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Όλη η τεχνολογία της Sisley για τη φροντίδα του δέρματος, σε ένα make-up, τόσο μεταξένιο και απαλό σα να μη το φοράτε, και ικανό να διορθώσει τα ορατά σημάδια γήρανσης. Πρόκειται για το Skinleÿa.

Αμέσως, λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος χάρη στο εκχύλισμα βρώμης για άμεση σύσφιξη, το οποίο δημιουργεί ένα δίκτυο από σύνθετα σακχάρων και συνδέεται δυνατά και με διάρκεια με την επιφάνεια του δέρματος, δημιουργώντας ένα συνεχές, ελαστικό και ευέλικτο φιλμ.

Αναζωογονεί τη λάμψη της επιδερμίδας με τους μικροκρυστάλλους τουρμαλίνης που τονώνουν τη μικροκυκλοφορία και τη Βιταμίνη Α σε μορφή εστέρα παλμιτικού οξέως που ρυθμίζει την απολέπιση στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Τα δύο αυτά ενεργά συστατικά, όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα, αφυπνίζουν και ενεργοποιούν τη χροιά της επιδερμίδας.

Μέρα με τη μέρα, η Skinleÿa καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης χάρη στα εκχύλισματα Alkekengi Calyx, που έχει δραστηριότητα κατά της κολλαγενάσης και φύλλου ιτιάς, που έχει δραστηριότητα κατά της ελαστάσης καθώς και το μονόκοκκο σιτάρι, που έχει δραστηριότητα κατά της γλυκοζηλίωσης.