THE cut: Η Cara Delevingne έκανε το τέλειο καρέ κι έγινε το spring inspo μας

Μαρία Ροδίτη

Το μοντέλο αποφάσισε να κάνει την πιο in αλλαγή για την άνοιξη.

Είναι κοινό μυστικό ότι η άνοιξη είναι η εποχή της αναγέννησης και της ανανέωσης, πράγμα το οποίο γνωρίζει καλά η Cara Delevingne. Το μοντέλο αποφάσισε να μπει σε αυτό το mood και επισκέφθηκε το κομμωτήριο για να φρεσκάρει την εικόνα της. Τι ακριβώς έκανε; Το απόλυτο καρέ κούρεμα.

The bixie cut: Το πιο δυναμικό κούρεμα της σεζόν είναι το τέλειο boost για σγουρά ή λεπτά μαλλιά

Το νέο καρέ κούρεμα της Cara Delevingne είναι το inspo της άνοιξης

Μέχρι πριν λίγα 24ωρα η Cara Delevingne είχε πολύ μακριά καστανόξανθα μαλλιά, τα οποία έφταναν λίγο κάτω από το στήθος. Τώρα; Το μοντέλο είπε «αντίο» στο μακρύ hair look της και υιοθέτησε ένα πολύ κομψό καρέ.

Ειδικότερα, το καρέ της Cara φτάνει στο ύψος των ώμων- λίγο κάτω από το πηγούνι- και είναι ασύμμετρο. Δεν είναι γεωμετρικό, αλλά έχει ανισότητες. Στη φωτογραφία με την οποία αποκαλύφθηκε, μάλιστα, το νέο look, βλέπουμε ότι η Delevingne άλλαξε και χρώμα μαλλιών, κάνοντάς τα πιο ξανθά. Συνδυαστικά με τους χαλαρούς κυματισμούς που επέλεξε να κάνει, το μοντέλο απογείωσε το μοντέρνο της καρέ.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Cara Delevingne

Αυτή είναι ακόμα μία από τις αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της η 30χρονη. Είναι και η δουλειά της τέτοια (είναι μοντέλο), οπότε η Cara Delevingne έχει πειραματιστεί πολλές φορές με το hair look της.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, το μοντέλο έχει βάψει από μαύρα και πλατινέ ξανθά μέχρι ombre τα μαλλιά της, ενώ τα έχει κάνει και πάρα πολύ κοντά, σε pixie cut. Τα έχει δοκιμάσει όλα, εν ολίγοις.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης