Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έκανε την πιο fresh ανοιξιάτικη ανανέωση στα μαλλιά της

Μαρία Ροδίτη
Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έκανε την πιο fresh ανοιξιάτικη ανανέωση στα μαλλιά της

Μόλις έναν μήνα μετά τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της, η Μαρία Ολυμπία επισκέφθηκε ξανά το κομμωτήριο.

 

Το καρέ κούρεμα αποτελεί ένα από τα πιο hot hair trends της δεκαετίας και φαίνεται πως η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ το γνωρίζει καλά αυτό. Απόδειξη; Το γεγονός ότι υιοθέτησε ένα super chic bob πριν περίπου έναν μήνα, αλλά και η χθεσινή (29/3) επίσκεψή της στο κομμωτήριο για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή ανανέωση.

Η 26χρονη έκοψε κι άλλο τα μαλλιά της, ενώ απέκτησε ένα πιο χρυσαφένιο ξανθό χρώμα.

New look: Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ άλλαξε μαλλιά και υιοθέτησε το πιο cool καρέ ever

Το νέο hair look της Μαρίας Ολυμπίας είναι το τέλειο ανοιξιάτικο inspo

Με ένα Insta Story η Μαρία Ολυμπία αποκάλυψε τη fresh αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για την άνοιξη. Όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αφαίρεσε μήκος από τα μαλλιά της και πλέον έχει ένα πολύ κοντό καρέ, το οποίο φτάνει οριακά στο πηγούνι.

Η 26χρονη ανανέωσε, όμως, και το χρώμα μαλλιών της. Μέχρι χθες η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ είχε πλατινέ ξανθό χρώμα, το οποίο και άλλαξε, κάνοντάς το πιο θερμό, χρυσαφένιο, αλλά και πάλι πολύ ανοιχτό.

maria_olympia_kare.jpg

Το νέο look της Μαρίας Ολυμπίας

Και κάπως έτσι, η Μαρία Ολυμπία μάς έδωσε την τέλεια έμπνευση για ένα φρεσκάρισμα στο ανοιξιάτικο look, για πιο ανάλαφρες εμφανίσεις με ένα κούρεμα, που πραγματικά ταιριάζει σε όλες και που είναι εξαιρετικά βολικό μιας και δεν θέλει ιδιαίτερο styling. Εσύ, τι λες; Θα δοκιμάσεις το καρέ αυτήν τη σεζόν;

Το μαγικό tip για να είναι το καρέ φρέσκο σαν να το έκανες μόλις χθες

Προτού δοκιμάσεις το καρέ κούρεμα πρέπει να ξέρεις ότι είναι must η επίσκεψη στο κομμωτήριο κάθε 1,5-2 μήνες. Κι αυτό, γιατί μόνο έτσι το bob σου θα δείχνει φρέσκο, ανάλαφρο, updated και καθόλου βαρετό. Άσε που θα καθαρίζεις και την ψαλίδα, με τα μαλλιά σου τελικά να είναι και να δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, λοιπόν…