Το νέο makeover της Δέσποινας Βανδή θα σου θυμίσει κάτι από τη Χαρούλα στους «Δύο Ξένους»

Το νέο makeover της Δέσποινας Βανδή θα σου θυμίσει κάτι από τη Χαρούλα στους «Δύο Ξένους»

Μετά την αλλαγή στο κούρεμα η Δέσποινα Βανδή προχώρησε και σε αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της. Ολική η ανανέωση της τραγουδίστριας.

Διάθεση για πραγματική ανανέωση έχει η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες μέρες. Γιατί μπορεί στο J2US να την έβλεπες κάθε Σάββατο να εμφανίζεται με νέο hair look, όμως πάντα φορούσε περούκα, ενώ τώρα άλλαξε στ’ αλήθεια τα μαλλιά της.

Από το περασμένο Σάββατο (18/3) έχει ένα τέλειο καρέ, ενώ σήμερα επισκέφθηκε και τη hair colorist της, Άννα Χάλαρη, για να ανανεώσει το χρώμα στα μαλλιά. Και όλο το look κάπως σαν να μας θύμισε τη Χαρούλα από την αξέχαστη σειρά του MEGA «Δύο Ξένοι».

Έχουμε κρατήσει την μυστική συνταγή της Δέσποινας Βανδής για τσουρέκια από το 2017

Η αλλαγή στα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή

Μέχρι πριν λίγες μέρες η Δέσποινα Βανδή είχε μαλλιά μεσαίου μήκους, που έφταναν κοντά στο ύψος του στήθους. Από το Σάββατο (18/3), όμως, υιοθέτησε το πιο chic μακρύ καρέ. Αφαίρεσε πολύ μήκος έχοντας πια μαλλιά που φτάνουν στις κλείδες, με εντελώς συμμετρικό κούρεμα, που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου της.

Καρέ έκανε και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, με τη μαμά Δέσποινα όμως να μη μένει μόνο σε αυτήν την αλλαγή. Η κριτής του J2US σήμερα επισκέφθηκε τη hair colorist της για ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα μαλλιών. Όχι, η 53χρονη τραγουδίστρια δεν έκανε κάποια συγκλονιστική αλλαγή στο χρώμα. Διατήρησε το ombre που έχει εδώ και καιρό, ανεβάζοντας λίγο το ανοιχτό καστανό.

https://www.instagram.com/p/Cp8niuaMPE2

Δηλαδή, ενώ πριν τα μαλλιά της ήταν σκούρα καστανά ως τη μέση και άνοιγαν από εκεί και κάτω, πλέον έχουν ανοίξει αρκετά από πιο πάνω. Και κάπως έτσι η Δέσποινα Βανδή φώτισε κι άλλο το πρόσωπό της κάνοντας την πιο fresh ανοιξιάτικη ανανέωση στην εικόνα της.

Δεν σου θύμισε και λίγο… Χαρούλα από «Δύο Ξένους»;

Το νέο look της Δέσποινας Βανδή, αν το δεις με μια φευγαλέα ματιά, φέρνει λίγο στη Χαρούλα από τους «Δύο Ξένους». Αλήθεια, εσύ τη θυμάσαι;

Η Χαρούλα ήταν μια λαϊκή τραγουδίστρια που εμφανιζόταν σε μαγαζί της Τρίπολης, όπου υπηρετούσε ο Τόλης (Αλέξανδρος Ρήγας) και την οποία ερωτεύτηκε. Τότε, είχε μακρύ καρέ με μύτες τα μαλλιά της σε ένα σκούρο καστανό χρώμα.

Και, όπως αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξή της το 2019, η ιστορία του σίριαλ έπρεπε κάπως να ανοίξει, μιας και η ηθοποιός ήταν τότε έγκυος στην κόρη της. «Μόλις είχα γεννήσει όταν μπήκε η Δέσποινα Βανδή στη σειρά. Ήταν μια ιστορία που έπρεπε κάπως να ανοίξει, γιατί εγώ είχα γεννήσει και έπρεπε να θηλάσω. Κάποια στιγμή με έκοψαν κιόλας από τον θηλασμό, στις πολύ λίγες ημέρες. Ο Νίκος (Σεργιανόπουλος) είχε πάει στην παραγωγή και είπε “κάποια στιγμή πρέπει να παίξω και με την Εβελίνα”. Δε γινόταν, ήταν αρκετά μεγάλη η απουσία. Με έφεραν άρον άρον στα γυρίσματα», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.