The Rachel: Η Jennifer Aniston δοκίμασε ξανά το θρυλικό κούρεμα των 90s αλλά with a twist

Μαρία Ροδίτη
The Rachel: Η Jennifer Aniston δοκίμασε ξανά το θρυλικό κούρεμα των 90s αλλά with a twist

Οι τάσεις παλαιότερων δεκαετιών έχουν επιστρέψει και η Jennifer Aniston ως trendsetter αποφάσισε να υιοθετήσει εκείνο το trend που την ανέδειξε.

 

«Εμπρός πίσω» θα μπορούσε να είναι το μότο της τελευταίας 3ετίας όσον αφορά τα trends στον κόσμο της ομορφιάς. Και γιατί το λέω αυτό; Διότι ολοένα και περισσότερες τάσεις κάνουν comeback θυμίζοντάς μας τα παιδικά μας χρόνια. Και, βέβαια, οι celebrities αυτού του πλανήτη είναι οι πρώτες που τα δοκιμάζουν και τα τολμούν.

Τι συνέβη αυτήν τη φορά; Η Jennifer Aniston έγινε και πάλι Rachel θυμίζοντάς μας το κούρεμα που την ανέδειξε και τη θρυλική σειρά των 90s «Friends». Ναι, η ηθοποιός άλλαξε hair look, επιλέγοντας το The Rachel, αλλά with a twist.

70s comeback: Οι curtain bangs επιστρέφουν κι έχουμε 10 διαφορετικά κουρέματα για να τις δοκιμάσεις

Το νέο Rachel hair look της Jennifer Aniston

Στην πρεμιέρα του Murder Mystery 2 του Netflix παρευρέθηκε στις 16 Μαρτίου η Jennifer Aniston με νέο hair look, που θύμισε τη Rachel από τα Φιλαράκια. Η διάσημη ηθοποιός αναβίωσε το θρυλικό κούρεμα που στιγμάτισε μια ολόκληρη εποχή, με μια μικρή διαφοροποίηση βέβαια από τα 90s.

https://www.instagram.com/p/Cp-87yDOwv4

Ειδικότερα, η 54χρονη star πρόσθεσε στο παλιό Rachel κούρεμα baby blonde layers, που φώτισαν το πρόσωπό της και έδωσαν μια πιο fresh διάθεση στο συνολικό hair look. Γιατί δεν ξέρω αν θυμάσαι… αλλά το πρωτότυπο Rachel hairstyle που είχε στα 90s η Jennifer Aniston ήταν καστανό με μικροσκοπικές ξανθές ανταύγειες. Ενώ τώρα, το ξανθό είναι πιο έντονο στα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CQGI4hpDpo1

Τι είναι τελικά αυτό το Rachel κούρεμα;

Ας κάνουμε, όμως, μια αποκωδικοποίηση του Rachel κουρέματος. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι «κομμένο και ραμμένο» για να πλαισιώνει το πρόσωπο, να τονίζει τις γωνίες και να δίνει κίνηση στα μαλλιά.

Χάρη στα πολλά layers στα οποία βασίζεται, δίνει πολύ όγκο στα μαλλιά και για αυτό ακριβώς ενδείκνυται για όσες γυναίκες έχουν πολύ λεπτή τρίχα. Εκείνο το Rachel κούρεμα που είχε η Jennifer Aniston στα Φιλαράκια είχε πολύ λεπτές ξανθές ανταύγειες που έδιναν διάσταση στο look, ενώ το τωρινό της Rachel hairstyle έχει πολύ έντονο το ξανθό, ειδικά στο μπροστινό μέρος, κάνοντας statement και μεγάλη εντύπωση.