«Τα μαλλιά μου είναι ερωτευμένα μαζί σου» η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για την εμπειρία iNOA

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
«Τα μαλλιά μου είναι ερωτευμένα μαζί σου» η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για την εμπειρία iNOA

Η Ζέτα, το hair icon μας, μας μίλησε για τη σχέση που έχει με τα μαλλιά της, με τον colorist της Νικόλα Βιλλιώτη, και το πώς η βαφή μαλλιών iNOA άλλαξε την κομμωτηριακή της εμπειρία για πάντα.

Ο άνθρωπος πίσω από το χαρακτηριστικό ξανθό της Ζέτας Μακρυπούλια, δεν είναι άλλος από τον L’Oréal Professionnel Pro Creator Νικόλα Βιλλιώτη. Η Ζέτα και ο Νικόλας βλέπεις, γνωρίζονται πολλά χρόνια, και η σχέση τους έχει εξελιχθεί σε μία σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης και αγάπης.

1.png

Η πρωτοποριακή βαφή iNOA έχει παίξει τον δικό της ρόλο σε αυτή τη σχέση, δυναμώνοντάς τη, κάνοντας την εμπειρία στο κομμωτήριο απολαυστική, εξαλείφοντας κάθε ανησυχία και αφήνοντας χώρο για έμπνευση και δημιουργία. Αντί όμως να σου τα λέμε εμείς αυτά, πάτα play στο παρακάτω video για να ακούσεις τη Ζέτα να μιλά για την –ξεκαρδιστική- σχέση της με τον Νικόλα, να μάθεις περισσότερα για την iNOA από τον απόλυτο hair color expert και να δεις το αποτέλεσμα απευθείας στα μαλλιά του αγαπημένου μας hair icon.

Η βαφή iNOA λοιπόν δεν περιέχει αμμωνία, είναι άοσμη, καλύπτει τέλεια τα λευκά, προσφέρει ιδανική άνεση στο τριχωτό και κάνει τα μαλλιά ως και 48% πιο λαμπερά σε σχέση με πριν τη βαφή. Το πλούσιο χρωματολόγιό της, δίνει στον επαγγελματία άνεση να δημιουργήσει, και τα αποτελέσματα… απλά φαίνονται. Όπως άλλωστε τόνισε ο Νικόλας, η iNOA είναι η βαφή που του επιτρέπει να δημιουργήσει αυτό ακριβώς που θέλει, και παράλληλα να διασφαλίσει την ποιότητα των μαλλιών.

3.png

Αυτό είναι άλλωστε που κέρδισε και τη Ζέτα, η αυτοπεποίθηση ότι με την iNOA και τον Νικόλα Βιλλιώτη, το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς αυτό που θέλει, όπως το θέλει και η όλη διαδικασία θα είναι τουλάχιστον… διασκεδαστική αλλά και βιώσιμη.

Η νέα iNOA βλέπεις, είναι μέρος του οράματος της L’Oréal Professionnel για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και το κάνει πράξη. Το νέο, μικρότερο σωληνάριο της iNOA είναι φτιαγμένο από 95% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, ενώ η νέα συσκευασία της iNOA δεν περιλαμβάνει φυλλάδιο οδηγιών προκειμένου να γίνει πιο βιώσιμη. Ακόμα και η ίδια η βαφή, είναι σχεδιασμένη ώστε να ξεβγάζεται ευκολότερα, εξοικονομώντας έτσι μεγάλες ποσότητες νερού.

Η Ζέτα ωστόσο, δεν είναι το μόνο hair icon που εμπιστεύεται τον Νικόλα αλλά δεν μπορούμε –ακόμα- να σου πούμε περισσότερα για αυτό. Ναι, καλά κατάλαβες, ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα με την L’Oréal Professionnel, την iNOA και τον Νικόλα οπότε stay tuned…