Met Gala 2023: Tα πιο εντυπωσιακά beauty looks από το κόκκινο χαλί

Met Gala 2023: Tα πιο εντυπωσιακά beauty looks από το κόκκινο χαλί
NEW YORK, NEW YORK - MAY 01: Jessica Chastain attends The 2023 Met Gala Celebrating "Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty" at The Metropolitan Museum of Art on May 01, 2023 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/MG23/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Η μεγάλη βραδιά της μόδας και της ομορφιάς ολοκληρώθηκε και ρίχνουμε μία ματιά στα beauty looks που θα μας μείνουν αξέχαστα φέτος.

Η πρώτη Δευτέρα του Μαΐου ήρθε και πέρασε, και ενώ εμείς στην Ελλάδα φτιάχναμε στεφάνια ή μάλλον… ξεκουραζόμασταν μετά από τα στεφάνια που φτιάξαμε, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού οι stars ετοιμάζονταν για την μεγαλύτερη βραδιά της μόδας και της ομορφιάς: To Met Gala. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, το Met υποδέχτηκε τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz για καλό σκοπό, και το θέμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό.

The 2023 Met Gala Celebrating

Jeremy Pope

Φέτος, το θέμα της έκθεσης του Met ήταν «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty», μία γιορτή του έργου και της ζωής το θρυλικού σχεδιαστή που δεν είναι πλέον μαζί μας, και μπορώ να πω ότι τα beauty looks που είδαμε ήταν τα ωραιότερα ever. Βλέπεις, το όνομα του Karl είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον οίκο Chanel αλλά και με τους Chloé και Fendi, με αποτέλεσμα να έχουμε looks νοσταλγικά αλλά και άκρως ανατρεπτικά.

The 2023 Met Gala Celebrating

Kristen Stewart και Sofia Coppola

Jeff Kravitz

Από τα glam Old Hollywood χτενίσματα σε εντυπωσιακές αλλαγές (βλ. Jessica Chastain), και από ροζ μαλλιά (hello Marion) σε αγορέ mullets (Hey Kristen), μέχρι τους τολμηρούς χρωματικούς πειραματισμούς στα χείλη και τα μάτια, το Met Gala 2023 αποδείχθηκε ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα όσον αφορά το τμήμα ομορφιάς. Αντί να σου τα λέω όμως πάμε να τα δούμε;