New in! Υπάρχει ένας ορός που μιμείται το αποτέλεσμα του botox από την πρώτη ώρα εφαρμογής!

New in! Υπάρχει ένας ορός που μιμείται το αποτέλεσμα του botox από την πρώτη ώρα εφαρμογής!

Επισκεφθήκαμε το Vamma Pharmacy προκειμένου να μιλήσουμε με την Μαρία Παπαθανασίου, δημιουργό του Botox Serum, ώστε να μάθουμε περισσότερα για τον viral ορό που υπόσχεται να μεταμορφώσει την επιδερμίδα μας άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα.

Η περιποίηση του προσώπου είναι το Α και το Ω στην καθημερινότητά μας. Κάθε γυναικείο boudoir έχει δεκάδες αντιγηραντικές κρέμες οι οποίες αποτελούν τον σύμμαχο μας ενάντια στα σημάδια του χρόνου. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και τα σημάδια κούρασης υπάρχουν σε κάθε επιδερμίδα είτε είσαι 25, είτε 35 είτε 45. Για το DNA, όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Παρόλα αυτά, η επιστήμη έχει καταφέρει να βρίσκει συνεχώς, νέες μεθόδους οι οποίες καθυστερούν ή ακόμη εξαφανίζουν τα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Κάποιες είναι πιο επεμβατικές, όμως άλλες είναι πιο φυσικές. Στο beauty department αγαπάμε τις φυσικές μεθόδους, γι’ αυτό είμαστε πάντα alert για οτιδήποτε νέο και καινοτόμο κυκλοφορεί στην αγορά. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον μας έχει στραφεί σε έναν ορό που μιμείται το αποτέλεσμα του botox από την πρώτη ώρα εφαρμογής. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσαμε να προσπεράσουμε ένα τέτοιο προϊόν. Τι κάναμε; Αμέσως, απευθυνθήκαμε στη δημιουργό του προϊόντος για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες, γι’ αυτό το θαυματουργό serum.

Η Μαρία Παπαθανασίου είναι δημιουργός του Botox Serum. Καταφέραμε να κλείσουμε ραντεβού μαζί της στο φαρμακείο έτσι ώστε να μάθουμε τα πάντα για αυτό το skincare προϊόν, για να τις μοιραστούμε μαζί σου.

Μιλήστε μας για τον viral ορό που μιμείται το αποτέλεσμα του botox σε μία ώρα

Ο ορός Botox Serum είναι ένας αντιγηραντικός ορός, πλούσιος σε ενεργά συστατικά, ο οποίος μεταμορφώνει το πρόσωπο από την πρώτη κιόλας ώρα εφαρμογής. Είναι σε μορφή ρευστού τζελ και χαρίζει ισχυρή και διαρκείς ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Συσφίγγει την επιδερμίδα του προσώπου, «σβήνει» τις λεπτές γραμμές και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ. Τα κύρια συστατικά του, είναι εκχυλίσματα θαλάσσης τα οποία προσφέρουν έντονη δερματική σύσφιξη και αντιγήρανση.

Τι σας ώθησε στη δημιουργία του Botox serum;

Αυτό που ενδιαφέρει όλες τις γυναίκες από μία ηλικία και έπειτα, είναι η σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου. Παράλληλα όμως, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν το οποίο θα είναι θεραπευτικό και όχι χημικό. Φυσικό εντελώς δεν μπορεί να είναι, και να έχει ορατά αποτελέσματα, οπότε έχει συνθετικά συστατικά, στα οποία όμως δεν υπάρχει χημεία όπως σε άλλες αντιγηραντικές κρέμες.

Το Botox Serum απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες;

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν το οποίο θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ηλικίες 25 και άνω. Στις μικρότερες ηλικίες ο ορός θα συμβάλλει, στο να δημιουργήσει την τέλεια βάση στο μακιγιάζ, ενώ στις μεγαλύτερες ηλικίες θα βοηθήσει στη σύσφιξη και τη λείανση της επιδερμίδας.

Χρησιμοποιείται μόνος του ή συνδυαστικά με άλλα skincare προϊόντα;

Το Botox Serum χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό σε στεγνή επιδερμίδα. Αφού τον τοποθετήσετε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, περιμένετε για 10 λεπτά μέχρι να εφαρμόσετε τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης. Στη συνέχεια, αν επιθυμείτε μπορείτε να εφαρμόσετε την κρέμα ματιών σας, την αντηλιακή κρέμα, και να προχωρήσετε κανονικά στο μακιγιάζ. Το Botox Serum χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ (πάντα σε καθαρό πρόσωπο), ενώ τα αποτελέσματα και την αισθητή μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών (που προκαλούνται κατά την ομιλία ή τις εκφράσεις του προσώπου) γίνονται αντιληπτά σε μόλις 28 μέρες χρήσης.

Παρατηρήσαμε ότι είναι άοσμο. Υπάρχει κάποιος λόγος;

Μας το έχουν πει πολλές καταναλώτριες! Ο λόγος είναι ότι είναι αντιαλλεργιογόνος, δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει αλλεργίες και ερεθισμούς. Εγώ, (Μαρία Παπαθανασίου) έχω αλλεργίες και προσέχω πολύ τα προϊόντα που βάζω στο δέρμα μου, οπότε ήθελα ένα προϊόν να μπορεί ο κόσμος να το φοράει άφοβα.

Ως beauty addicts, δε γινόταν να μη δοκιμάσουμε κι εμείς το Botox Serum. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι ο ορός πρόσφερε άμεση σύσφιξη και ανύψωση του δέρματος, η οποία έγινε αντιληπτή στα πρώτα 30 λεπτά εφαρμογής. Παράλληλα, το σύμπλεγμα βιταμινών Β και C, επανέφερε την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό -πράγματι- από την πρώτη ώρα χρήσης, και ότι το Botox Serum έχει αντικαταστήσει πλέον μόνιμα τα primers στο νεσεσέρ μας. Όσο για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματά του… Αναμένουμε να ολοκληρώσουμε τις 28 ημέρες χρήσης για να δούμε το full αποτέλεσμα, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται.

1687247646598-311523361-image013.jpg

Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις τον Botox Serum ορό που μας έχει ξετρελάνει, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το vamma.gr για να τον κάνεις δικό σου με ένα κλικ, και φυσικά μην παραλείψεις να κάνεις follow τον επίσημο λογαριασμό @vammapharmacy στο Instagram, αλλά και like στην επίσημη σελίδα @Vamma.gr στο facebook.