Προστασία χωρίς σημάδια

Προστασία χωρίς σημάδια

Ακούμε συχνά να λένε ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι ποτέ άσπρα ή μαύρα. Υπάρχουν όμως κάποιες φορές, που κάποια πράγματα πρέπει να είναι όντως άσπρα, ή μαύρα και η Nivea φροντίζει να παραμένουν έτσι.

Γι' αυτό κρατήστε το λευκό σας t-shirt άσπρο και το μαύρο φόρεμα σας μαύρο και μόνο! Αρκεί να ξεκινήσετε από το πρωί με ένα αποσμητικό που δεν αφήνει λεκέδες πάνω τους αλλοιώνοντας το χρώμα τους και ταυτόχρονα σας προστατεύει από εφίδρωση και τις συνέπειες της.

Το Nivea Deodorant Invisible for Black & White είναι καινοτόμο και καταφέρνει να μην αφήνει λευκά σημάδια σε σκουρόχρωμα ρούχα και να ελαχιστοποιεί τους κίτρινους λεκέδες στα ανοιχτόχρωμα υφάσματα.

H Nivea ήδη από το 2005 κατάφερε να δώσει τέλος στα λευκά σημάδια, τα οποία είναι κυρίως κατάλοιπα των αλάτων που περιέχονται στα αποσμητικά. Χάρη σε μία ειδική τεχνολογία που ανέπτυξε, τα άλατα αλουμινίου διαλύονται σε υδατικό γαλάκτωμα και καλύπτονται με έλαια που λειτουργούν σαν καμουφλάζ, κάνοντας τα άλατα αόρατα.

Για τους κίτρινους λεκέδες μετά από πολυετείς έρευνες στα εργαστήριά της Nivea, και σε συνεργασία με τους ερευνητές του Ινστιτούτου Hollenstein, δόθηκε η λύση. Η τεχνολογία των αποσμητικών Nivea Invisible for Black & White εμποδίζει τις ουσίες που προκαλούν λεκέδες να εισχωρήσουν τόσο βαθιά στις ίνες και να καταστρέψουν τα ρούχα για πάντα, αφού η απομάκρυνση τους στο πλυντήριο είναι πλέον εύκολη υπόθεση.

Αφήστε, λοιπόν, το φυσικά κομψό άρωμα με φλοράρ και υδάτινες νότες του Invisible for Black & White Clear να σας προστατεύει και φορέστε τα ασπρόμαυρα σας.