Ομορφιά με το σταγονόμετρο

Ομορφιά με το σταγονόμετρο

Το πρωτοποριακό Prodigy Powercell Foundation είναι ένα νέο φον-ντε-τεν από την Helena Rubinstein, που υιοθετεί τους ίδιους κώδικες με έναν ορό για νεανική επιδερμίδα.

Η Helena Rubinstein, πρωτοπόρος στην καλλυντική χρήση φυσικών φυτικών κυττάρων, δημιουργεί το Prodigy Powercell Foundation, το πρώτο φον-ντε-τεν που περιέχει την ίδια συγκέντρωση σε φυσικά φυτικά κύτταρα με τον ορό Prodigy Powercell, για επιδερμίδα που λάμπει από δροσιά και νεότητα.

Κάθε πολύτιμη σταγόνα Prodigy Powercell Foundation απελευθερώνεται προσεκτικά και με ακρίβεια, χάρη στο σταγονόμετρο. Η υφή του είναι εξαιρετικά ρευστή, δροσερή και ενυδατική και απλώνεται εξαιρετικά αισθησιακά και με ασύγκριτη ευκολία στο πρόσωπο και το λαιμό δίνοντας αδιόρατη κάλυψη.

Λίγες πολύτιμες σταγόνες αρκούν. Η όψη της επιδερμίδας γίνεται λεία και ομοιογενής, και αποπνέει εκθαμβωτική λάμψη και δροσιά. Οι ρυτίδες και οι ατέλειες εξασθενούν ορατά. Η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται: η επιδερμίδα είναι απαλή, ελαστική και απολαυστικά άνετη ενώ μέρα με την ημέρα, γίνεται πιο λαμπερή, ακόμα και μετά τον καθαρισμό και η όψη της δείχνει ορατά πιο νεανική.