Γιατί ένα serum με υαλουρονικό οξύ είναι ό,τι χρειάζεσαι για μία νεανική όψη σε μόλις 7 ημέρες

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Γιατί ένα serum με υαλουρονικό οξύ είναι ό,τι χρειάζεσαι για μία νεανική όψη σε μόλις 7 ημέρες

Αν βρίσκεσαι λίγο πριν ή λίγο μετά τα 30, είναι σημαντικό η περιποίηση του προσώπου σου, να εστιάζει σε όλα αυτά που θα σε βοηθήσουν σε βάθος χρόνου να διατηρήσεις την ελαστικότητα και τη νεανική όψη του δέρματος, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου

Σύμφωνα με μία διάσημη ρήση του Ζαν Κοκτώ, «για να εκφράσει την ψυχή του ο άνθρωπος, δεν έχει παρά μόνο το πρόσωπό του» και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις καλά. Για αυτό, άλλωστε, έχεις επενδύσει σε μία σειρά προϊόντων τα οποία σου προσφέρουν μία αποτελεσματική και ολοκληρωμένη skin care ρουτίνα, δηλαδή μία ευεργετική «ιεροτελεστία» που σε βοηθά να απολαμβάνεις καθημερινά στον καθρέφτη την όψη που σου αξίζει.

Ωστόσο, όπως πιθανότατα γνωρίζεις ήδη, σε κάθε στάδιο της ζωής σου η επιδερμίδα του προσώπου σου παρουσιάζει διαφορετικές ανάγκες. Και αν βρίσκεσαι λίγο πριν ή λίγο μετά τα 30, είναι σημαντικό η περιποίηση του προσώπου σου, να εστιάζει σε όλα αυτά που θα σε βοηθήσουν σε βάθος χρόνου να διατηρήσεις την ελαστικότητα και τη νεανική όψη του δέρματος, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου. Πώς θα το καταφέρεις;

Επενδύοντας σε ένα serum, δηλαδή στο beauty product που είναι «το Α και το Ω» για να μία σφριγηλή, νεανική όψη που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αρκεί, βέβαια, να είναι το κατάλληλο serum, δηλαδή μία σύνθεση με υαλουρονικό οξύ, η οποία θα σου χαρίσει άμεσα πιο ορατά αποτελέσματα.

Μία σύνθεση με δύο τύπους υαλουρονικού οξέος που έχει πολύπλευρη δράση

Το serum είναι ένα ευεργετικό προϊόν που αξίζει μία θέση στη skin care ρουτίνα σου, ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Βέβαια, αν στις ανάγκες της επιδερμίδας σου συγκαταλέγεται και η άμεση αντιμετώπιση των σημαδιών που αφήνει ο χρόνος στο πρόσωπό σου, τότε ένα serum «πλούσιο» σε υαλουρονικό οξύ, είναι η λύση που ζητάς. Βλέπεις, το συγκεκριμένο στοιχείο κάνει fill στις γραμμές τις επιδερμίδας, ενώ την ίδια στιγμή περιορίζει τα σημάδια που επιφέρουν η ξηρότητα και η αφυδάτωση.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, ένα serum με υψηλή συγκέντρωση σε υαλουρονικό οξύ, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Και ένα τέτοιο serum είναι το επανορθωτικό, αντιγηραντικό Revitalift Filler Hyaluronic Serum Dropper της L’Oréal Paris, το οποίο συνδυάζει δύο τύπου υαλουρονικού οξέος, χαρίζοντάς σου θεαματικά αποτελέσματα σε μόλις έξι εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά, εμπεριέχει 1% μίκρο-υαλουρονικό και 0,5% μάκρο-υαλουρονικό οξύ. Έτσι, διαθέτει μία προηγμένη, «πλούσια» σύνθεση που δρα πολύπλευρα, στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, αλλά και στην επιφάνειά της, μειώνοντας κατά 47% τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, με μόλις έξι εβδομάδες χρήσης.

1690874094288-163073253-image003.png

Πώς θα εξασφαλίσεις σε βάθος χρόνου μία νεανική, φυσικά σφριγηλή όψη

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως από μία ηλικία και έπειτα, η παραγωγή του υαλουρονικού οξέος στον οργανισμό μας, ενός μορίου υψηλής αντοχής που ευνοεί την επικοινωνία των κυττάρων, ελαττώνεται αισθητά. Κάπως έτσι, μειώνεται και η ικανότητα της επιδερμίδας να διατηρεί την ενυδάτωσή της, με αποτέλεσμα να χάνει σταδιακά τη φυσική της ελαστικότητα, η οποία δίνει τη θέση της σε γραμμές έκφρασης. Μάλιστα, το οξειδωτικό στρες που συγκεντρώνεται στον οργανισμό, καθώς και η έκθεσή μας στην ηλιακή ακτινοβολία, είναι δύο παράγοντες που επιβαρύνουν αρκετά αυτήν την κατάσταση.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις το πρόβλημα; Φυσικά, να επενδύσεις στο καινοτόμο Revitalift Filler Hyaluronic Serum Dropper, το οποίο από την πρώτη ημέρα χρήσης, σου προσφέρει μία πιο ενυδατωμένη, ανάλαφρη και απαλή επιδερμίδα. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως χάνει την αποτελεσματικότητά του έπειτα μία μακρά περίοδο χρήσης, αφού όπως έχουν παρατηρήσει οι δερματολόγοι μέσα από κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, η σύνθεση του συγκεκριμένου προϊόντος επιτυγχάνει ακόμη και 60% μείωση των λεπτών γραμμών έκφρασης, έπειτα από έξι εβδομάδες.

1690874102550-60009374-image005.jpg

Το σίγουρο είναι πως δεν αποκαλούν τυχαία το υαλουρονικό οξύ ως τον «βασιλιά» της περιποίησης. Πρόκειται για ένα συστατικό που προϋπάρχει στον οργανισμό, ενώ είναι εξαιρετικά ευεργετικό, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον τύπο της επιδερμίδας κάθε γυναίκας. Και αναμφίβολα, αν το εντάξεις στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σου, επενδύοντας στο επανορθωτικό Revitalift Filler Hyaluronic Serum Dropper της L’Oréal Paris, θα καταλάβεις από πρώτο χέρι για ποιους λόγους όλες οι beauty queens που ασχολούνται εντατικά με τον κόσμο της ομορφιάς, «ορκίζονται» σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση, δοκίμασέ το και μας ευχαριστείς αργότερα!