Η επανάσταση της Ρετινόλης συνεχίζεται

Η επανάσταση της Ρετινόλης συνεχίζεται

Ανακαλύψτε την απόλυτα αποτελεσματική δράση της Retinology, συγκεντρωμένη σε μια κρέμα που εξασφαλίζει εντατική θρέψη στις ξηρές επιδερμίδες.

Η Ρετινόλη, είναι το πλέον αποτελεσματικό αντιγηραντικό συστατικό και η Lancaster, πρωτοπόρος στη χρήση της ρετινόλης, με έμπνευση που πηγάζει από τις σύγχρονες τεχνικές της γονιδιακής θεραπείας, δημιούργησε τo 2009 τη Retinology.

Η τεχνολογία της στοχεύει να αντιμετωπίσει τα τέσσερα κύρια σημάδια γήρανσης: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας, δυσχρωμίες και θαμπή επιδερμίδα. Το συστατικό κλειδί αυτής της ριζοσπαστικής τεχνολογίας είναι η Ενεργή - Ρετινόλη.

Εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη γονιδιακή θεραπεία, το πρωτοποριακό Active-Retinol intracellular system, καθοδηγεί με ακρίβεια τους μεταφορείς με την Ενεργή-Ρετινόλη στα κύτταρα-στόχους, ώστε να απελευθερώσουν το κύριο συστατικό τους απευθείας στην καρδιά των κυττάρων για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Μόλις βρεθεί εκεί η Ενεργή – Ρετινόλη, συμβάλει στην ενεργοποίηση του φυσικού συστήματος σύνθεσης πρωτεΐνης και κυρίως του κολλαγόνου.

Σήμερα, η σειρά Retinology ενισχύεται με μια κρέμα ημέρας που εξασφαλίζει εντατική θρέψη, την Retinology Rich Cream. Η σύνθεση της περιέχει shea butter και προσφέρει εντατική θρέψη στην ξηρή επιδερμίδα, χαρίζοντας άμεση αίσθηση άνεσης και ενυδάτωση που διαρκεί.

Η υφή της είναι πλούσια και μεταξένια και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή ενώ από τις πρώτες κιόλας ημέρες χρήσης, φαίνεται ομοιόμορφη και βαθιά ενυδατωμένη χωρίς ίχνος λιπαρότητας