Φυσικοί πολύτιμοι λίθοι vs Shimmering Cream Eye Color

Φυσικοί πολύτιμοι λίθοι vs Shimmering Cream Eye Color

Mία σύγκριση λάμψης που βρίσκει τη Shiseido νικήτρια.

Οι σκιές Shimmering Cream Eye Color της Shiseido, έχουν πρωτοποριακή τεχνολογία. Χάρη στην Jewel Reflecting Powder, μια ιριδίζουσα πούδρα με διαφορετική δομή από αυτή των συμβατικών προϊόντων, αιχμαλωτίζουν το φως για ακόμα πιο εκθαμβωτική λάμψη από αυτή των κοσμημάτων.

Όταν εφαρμόζεται στα βλέφαρα, ακόμα και η πιο αχνή απόχρωση αποκτά γεμάτο, καθαρό χρώμα που δεν επηρεάζεται από την όψη των βλεφαρίδων ή την κατάσταση της επιδερμίδας στο συγκεκριμένο σημείο.

Η βάση της είναι ένα πολυμερές υγρού κρυστάλλου διατεταγμένο σε σπειροειδή διαμόρφωση και επικαλυμμένο με διάφανη ρητίνη. Αυτή η πούδρα αντανακλά τα διάφορα χρώματα από όλες τις γωνίες, σαν να εκπέμπει κάθε μόριο μια βαθιά και έντονη λάμψη. Δεδομένου ότι είναι διάφανη, η Jewel Reflecting Powder δεν αλλοιώνει το χρώμα κι επειδή η δομή της επιτρέπει τη διέλευση μιας σημαντικής ποσότητας φωτός, προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα φωτεινότητας.

Χάρη στην ιδανική αναλογία Jewel Reflecting Powder και της regular pearl, η λάμψη που προσφέρουν οι Shimmering Cream Eye Color της Shiseido είναι μεγαλύτερη από διπλάσια σε σχέση με αυτή ενός φυσικού πολύτιμου λίθου.