Secret ingredient! Η κασία είναι το φυτό που μπορεί να επαναφέρει τη φρεσκάδα στην όψη σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Secret ingredient! Η κασία είναι το φυτό που μπορεί να επαναφέρει τη φρεσκάδα στην όψη σου

Η φύση είναι γεμάτη συστατικά που μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά μας. Η κασία είναι ένα από αυτά τα συστατικά και έφτασε η ώρα να μάθεις τι μπορεί να κάνει για την επιδερμίδα σου.

Η κασία είναι ένας όμορφος, αειθαλής και μικρός θάμνος με πανέμορφα κίτρινα άνθη. Μπορεί να την έχεις συναντήσει σε ταξίδια σου σε ζεστές χώρες του εξωτερικού, και να έχεις θαυμάσει την ομορφιά της. Ήξερες όμως τι μπορεί να κάνει για τη δική σου ομορφιά; Η κασία βλέπεις, εκτός από φαρμακευτικές ιδιότητες, έχει ισχυρή καλλυντική δράση και για την επιδερμίδα μας.

image002.jpg

Ο σπόρος της κασίας, είναι πλούσιος σε πολυσακχαρίτες, οι οποίοι δίνουν στο εκχύλισμά του σημαντικές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Μάλιστα, οι πολυσακχαρίτες κασίας μιμούνται τη δράση που έχει το υαλουρονικό οξύ στο δέρμα, αφού μπορούν να συγκρατούν την υγρασία και να την «κλειδώνουν» στο δέρμα. Επομένως, η κασία έχει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες, αλλά όχι μόνο. Είναι ένα συστατικό που καταπραΰνει την επιδερμίδα και μειώνει την φλεγμονή, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, «θωρακίζει» τον επιδερμιδικό φραγμό και ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων. Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Σημαίνουν ότι, όταν προστίθενται στις συνθέσεις των προϊόντων περιποίησης, οι πολυσακχαρίτες κασίας μπορούν να προσφέρουν εντατική ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα. Ποια είναι όμως τα προϊόντα με κασία που αξίζει να προσθέσεις στη ρουτίνα σου, ώστε να εκμεταλλευτείς τις ιδιότητές της; Υπάρχει ένα που συστήνουμε ανεπιφύλακτα και είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα μας στο beauty department: Ο ορός The Serum by GoodLife by Gina, ένα προϊόν που φέρει την υπογραφή της Τζίνας Αλιμόνου.

image003.jpg

Η αγάπη της Τζίνας Αλιμόνου για το ευ ζην και την φύση είναι παροιμιώδης. Θέλοντας λοιπόν να δημιουργήσει ένα προϊόν που θα προάγει την καλή ζωή και θα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα με την ηλικία τους, στράφηκε στη φύση και πιο συγκεκριμένα στην Ελληνική. Το αποτέλεσμα ήταν ένας 99,69% φυσικός ορός που έχει τριπλό στόχο: Να μας φέρει πιο κοντά στη φύση, να βάλει στη ζωή μας το ευ ζην και να μας κάνει πιο όμορφες. Πώς; Χάρη στα πλούσια συστατικά του, ένα εκ των οποίων είναι και οι πολυσακχαρίτες από κασία. Πιο συγκεκριμένα, ο ορός The Serum by GoodLife by Gina, περιέχει: χυμό ροδιού βιοδυναμικής καλλιέργειας, εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού, πεπτίδια φυσικής προέλευσης από κέδρο, συνδυασμό υαλουρονικών οξέων, ολιγοσακχαρίτες από chicory, σταθερή μορφή βιταμίνης C, βιταμίνη Β3 και φυσικά πολυσακχαρίτες από κασία.

image004.jpg

Έχει λεπτόρρευστη, gel υφή που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, ενώ το άρωμά του είναι διακριτικό και ευχάριστο. Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν, σε πλήρη αρμονία με την φιλοσοφία της καλής ζωής, το οποίο αντιμετωπίζει άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα προβλήματα όπως η αφυδάτωση και οι λεπτές γραμμές. Χάρη στα πολύτιμα, φυσικά συστατικά του και τη δύναμη της κασίας, ο ορός ορός The Serum by GoodLife by Gina, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της δικής μας ρουτίνας περιποίησης και το ίδιο θέλουμε και για εσένα.

image005.jpg

Επομένως, για να κάνεις δικό σου το The Serum by GoodLife by Gina, και να εκμεταλλευτείς τις ιδιοότητες της κασίας, δεν έχεις παρά να κατευθυνθείς προς το e-shop του Good Life by Gina. Και φυσικά μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό της founder @gina_alimonou στο Instagram.