Precious oil: 9 διαφορετικά έλαια σε ένα προϊόν δώρο από τη φύση για την επιδερμίδα μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Precious oil: 9 διαφορετικά έλαια σε ένα προϊόν δώρο από τη φύση για την επιδερμίδα μας

Για την πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη, και την αρχή του καθιερωμένου μας advent calendar, επιλέγουμε ένα πολύτιμο έλαιο προσώπου που συνδυάζει τη δύναμη της φύσης με την πολυτέλεια και την φροντίδα.

Καλό μήνα σε όλους! Η πιο χαρούμενη και λαμπερή περίοδος του έτους ξεκινά από σήμερα, αφού μετράμε -πλέον- αντίστροφα τόσο για τα Χριστούγεννα, όσο και για την Πρωτοχρονιά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δημιουργήσαμε ένα λαμπερό και εντυπωσιακό advent calendar προκειμένου να σου μιλήσουμε για τα must have προϊόντα και τις υπηρεσίες ομορφιάς που θα σε κάνουν να κλέψεις την παράσταση και όχι μόνο. Σου προτείνουμε δώρα και συνταγές, σου δείχνουμε πώς θα κάνεις τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ και χτενίσματα και με ποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου θα εντυπωσιάσεις σε κάθε ρεβεγιόν. Ξεκινάμε λοιπόν…

Ένα πολύτιμο έλαιο, δώρο για την επιδερμίδα σου

Το brand Athonites έγινε αγαπημένο μας από την στιγμή που πιάσαμε στα χέρια μας τα υπέροχα προϊόντα της γκάμας του. Ναι, είχαμε την τύχη να τα δοκιμάσουμε όλα και, ενώ τα λατρέψαμε στο σύνολό τους, ένα ήταν εκείνο που ξεχωρίσαμε: Το Athonites, Protect And Rescue Precious Oil Face and Neck. Πρόκειται για ένα δραστικό, αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό έλαιο προσώπου και λαιμού, το οποίο προσφέρει εντατική φροντίδα και επανόρθωση. Γιατί το ξεχωρίσαμε; Όταν μάθεις περισσότερα για αυτό θα καταλάβεις…

Rescue-Oil-text-1.jpg

9 διαφορετικά έλαια σε ένα προϊόν

Όλη η δύναμη του δύναμη του Athonites, Protect And Rescue Precious Oil Face and Neck πηγάζει από ένα ισχυρό και πολυτελές μείγμα 9 διαφορετικών ελαίων. Το κάθε ένα ξεχωριστά έχει πολλαπλά οφέλη, ενώ συνδυαστικά ενισχύουν την ζωντάνια της επιδερμίδας και μειώνουν ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Τα 9 έλαια που το συνθέτουν, είναι: Αγριέλαιο, έλαιο φύλλων ελιάς, φύλλων αμπέλου, καλέντουλας, δενδρολίβανου, βαλσαμόχορτου, σιδερίτη, πυρήνα βερίκοκου και ελίχρυσου.

Πρόκειται για ένα 100% φυσικό, βοτανικό κοκτέιλ φυτικών εκχυλισμάτων το οποίο αναλαμβάνει να μεταφέρει την αγνότητα και τη δύναμη της φύσης του Όρους Άθως στην επιδερμίδα μας. Προσφέρει ισχυρή προστασία και αναδόμηση του επιδερμιδικού φραγμού, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης. Από την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα ανακτά τη σφρηγηλότητά της και τη λάμψη της. Μακροπρόθεσμα, το δέρμα αναζωογονείται, ενυδατώνεται σε βάθος, τα σημάδια του γήρατος απαλύνονται και η όψη γίνεται εμφανώς πιο δροσερή και νεανική.

Rescue-Oil-text-2.jpg

Μία πολυτελής εμπειρία

Εκτός από τα οφέλη του και τα ορατά αποτελέσματα που προσφέρει, το Athonites, Protect And Rescue Precious Oil Face and Neck έγινε αγαπημένο μας γιατί ανάγει την περιποίηση σε πολυτελή εμπειρία. Χάρη στη μεταξένια υφή του, εφαρμόζεται σαν μετάξι στην επιδερμίδα και γίνεται ένα με αυτή χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Ταυτόχρονα, το μοναδικά γήινο και απολαυστικό άρωμά του, ξυπνά τις αισθήσεις.

Το Athonites, Protect And Rescue Precious Oil Face and Neck είναι μία τελετουργία ομορφιάς που όλες αξίζουμε. Είναι ένα δώρο για τον εαυτό μας, ένα «κόσμημα» για το νεσεσέρ μας και αυτό που θα επαναφέρει τη λάμψη και την ζωντάνια της επιδερμίδας μας μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα.