THE Goodlife SERUM: Ο ορός περιποίησης που θα σε αναζωογονήσει και θα σε μυήσει στο ευ ζην

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
THE Goodlife SERUM: Ο ορός περιποίησης που θα σε αναζωογονήσει και θα σε μυήσει στο ευ ζην

Ο ορός περιποίησης προσώπου GoodLife by Gina THE SERUM κλείνει μέσα του όλη τη φιλοσοφία της καλής ζωής και τα καλύτερα από την Ελληνική φύση, άρα είναι το προϊόν που αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου.

Όταν η Τζίνα Αλιμόνου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα προϊόν που να περιέχει τη δύναμη και τη μαγεία της ελληνικής φύσης, άντλησε έμπνευση από την Ελλάδα και την ευζωία, από το περιβάλλον και την ψυχική ηρεμία. Έτσι, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο προάγει την καλή ζωή και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Το GoodLife by Gina THE SERUM είναι ένας ορός που έχει σαν στόχο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ο σύγχρονος τρόπος ζωής προκαλεί στην επιδερμίδας μας, και παράλληλα να μας φέρει λίγο πιο κοντά στη φύση και το ευ ζην.

GOODLIFE-BY-GINA-ADVENT.gif

Τι ακριβώς περιέχει το THE SERUM

Για τη δημιουργία του GoodLife by Gina THE SERUM και την υλοποίηση του οράματός της, η Τζίνα Αλιμόνου συνεργάστηκε με την Κατερίνα Βασιλάτου, σύμβουλο καινοτομίας καλλυντικών προϊόντων The NuCLab. Μαζί επέλεξαν μόνο τα καλύτερα, φυσικά ενεργά συστατικά που «δάνεισαν» τις ιδιότητές τους στον χυμό του GoodLife by Gina THE SERUM και είναι τα ακόλουθα.

image008.jpg

Χυμός ροδιού βιοδυναμικής καλλιέργειας. Προσφέρει αναζωογόνηση στην επιδερμίδα και ενισχύει τη φυσική της λάμψη. Εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού. Προλαμβάνει και ταυτόχρονα αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης, αλλά και την ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας.Καινοτόμα πεπτίδια από κέδρο. Είναι πεπτίδια φυσικής προέλευσης, τα οποία αναζωογονούν την επιδερμίδα και επαναφέρουν την ελαστικότητά της. Ένας συνδυασμός υαλουρονικών οξέων. Συνδυαστικά, χαρίζουν αποτέλεσμα, που μιμείται το αποτέλεσμα των θεραπειών botox.

image006.jpg

Ακόμα, το GoodLife by Gina THE SERUM περιέχει καινοτόμους πολυσακχαρίτες από κασία. Πρωτοποριακά μόρια τα οποία αυξάνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης και επαναφέρουν τη λάμψη στην επιδερμίδα. Ολιγοσακχαρίτες από chicory. Είναι η all natural εναλλακτική ρετινόλης με τα δεκάδες οφέλη αντιγήρανσης, ανανέωσης και αντιμετώπισης των ατελειών. Σταθερή μορφή βιταμίνης C. Προσφέρει λάμψη, αναζωογόνηση και εντατική αντιοξειδωτική προστασία. Βιταμίνη Β3. Προσφέρει επιπλέον, εντατική ενυδάτωση και λείανση της υφής της επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα που σε κερδίζει

tzal-image-2.jpg

Με λεπτόρρευστη, gel υφή και ευχάριστο άρωμα που προκύπτει αποκλειστικά από τα φυσικά συστατικά του, το GoodLife by Gina THE SERUM είναι ένα 99,69% φυσικό μείγμα, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ενυδατώνει το αφυδατωμένο δέρμα επαναφέροντας άμεσα τη λάμψη στη θαμπή και κουρασμένη όψη (ανεξαρτήτως ηλικίας) ενώ μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, αυξάνοντας την ελαστικότητα και τη λεία υφή της επιδερμίδας.

Με λίγα λόγια, είναι ένα φυσικό multi-tasking προϊόν σε πλήρη αρμονία με τη φιλοσοφία της καλής ζωής, που δεν πρέπει αν λείπει από το μπουντουάρ και τη ζωή μας. Αξίζει να το κάνεις δικό σου αυτά τα Χριστούγεννα και για να το καταφέρεις, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το e-shop του Good Life by Gina.