Αν πρόκειται να βάψεις τα μαλλιά σου πριν το ρεβεγιόν πρέπει να ξέρεις ποια βαφή θα ζητήσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν πρόκειται να βάψεις τα μαλλιά σου πριν το ρεβεγιόν πρέπει να ξέρεις ποια βαφή θα ζητήσεις
IMAXTREE.COM

Σου εξηγούμε γιατί πρέπει να ξέρεις τι βαφή χρησιμοποιεί ο κομμωτής σου και ποια είναι η #1 επιλογή για να έχεις μαλλιά όμορφα, λαμπερά και υγιή μετά από κάθε βαφή, αλλά και ενδιάμεσα.

Η βαφή των μαλλιών είναι μία τεχνική εργασία που φθείρει τα μαλλιά. Γιατί ξεκινάμε αυτό το γιορτινό θέμα με μία τόσο «βαριά» δήλωση; Γιατί είναι η αλήθεια. Η βαφή, προκειμένου να χρωματίσει την τρίχα, επεμβαίνει βίαια στη δομή της. Με τη βοήθεια της αμμωνίας (την οποία περιέχουν οι περισσότερες βαφές) ανασηκώνει τα λέπια της τρίχας προκειμένου να εισχωρήσουν τα μόρια του χρώματος. Τα λέπια της τρίχας, αφού ανασηκωθούν, δεν κλείνουν ξανά όπως πρώτα και έτσι έχουμε λίγο πιο θαμπό αποτέλεσμα και άγρια υφή.

Balmain-bbt-S18-005.jpg

Αν λοιπόν πρόκειται να βάψεις τα μαλλιά σου πριν το ρεβεγιόν, αλλά και όποτε επιλέγεις να κάνεις μία βαφή στο κομμωτήριο πρέπει να ξέρεις ποια βαφή χρησιμοποιεί ο κομμωτής σου για να αποφύγεις το παραπάνω αποτέλεσμα. Ναι, μπορείς να το αποφύγεις, αρκεί ο κομμωτής σου να χρησιμοποιεί iNOA! Η iNOA της L’Oréal Professionnel Paris, είναι η πρώτη βαφή χωρίς αμμωνία πράγμα που λέει και το όνομά της Innovation NO Ammonia = iNOA.

s.jpg

Για παραπάνω από 50 χρόνια, η αμμωνία ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βαφή και βαθιά ριζωμένη στο λεξιλόγιο των κομμωτών. Η L’Oréal Professionnel Paris, με την iNOA, κατάφερε να αφαιρέσει την αμμωνία από τη φόρμουλά της, να έχει τέλεια απόδοση χρώματος, τέλεια κάλυψη λευκών και φωτεινό αποτέλεσμα που κρατά για μέρες. Με τι την αντικατέστησε; Με έλαιο! Η iNOA αποτελείται από 60% έλαιο και έτσι παρέχει μοναδική απόδοση χρώματος και βαθιά ενυδάτωση που κρατά ως και 6 εβδομάδες, αλλά και ως και 50% περισσότερη λάμψη στα μαλλιά.

Kors-bbt-S20-001.jpg

Χωρίς αμμωνία και με τη δύναμη του ελαίου, η iNOA παρέχει πλούσιο επαγγελματικό χρώμα και κάνει την εμπειρία του κομμωτηρίου να μοιάζει με hair spa experience. Αντί να ανασηκώνει βίαια τα λέπια της τρίχας και να τα φθείρει ανεπανόρθωτα, η iNOA με το πατενταρισμένο ODS² Oil Delivery System της L’Oréal Professionnel Paris, επιτρέπει στο χρώμα να εισχωρήσει σε βάθος και παράλληλα θρέφει, περιποιείται και κάνει τα μαλλιά πιο απαλά και υγιή από ποτέ.

f.jpg

Με 116 αποχρώσεις, η γκάμα της iNOA παρέχει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας εξατομικευμένων look για κάθε γυναίκα, χωρίς οσμές και με τη βέλτιστη άνεση στο τριχωτό. Είναι μία πραγματική εμπειρία στο κομμωτήριο που ανάγει την απλή διαδικασία της βαφής σε τελετουργία και fashion statement.

Αντιλαμβάνεσαι τώρα γιατί λέμε ότι πρέπει να ξέρεις ποια βαφή χρησιμοποιεί ο κομμωτής σου; Δεν αρκεί να πηγαίνεις με το τέλειο χρώμα σε φωτογραφία. Πρέπει να ξέρεις ότι ο κομμωτής σου χρησιμοποιεί τα σωστά προϊόντα και να αναπτύξεις μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί του. Όταν λοιπόν θα πας για τη βαφή σου, ρώτησέ τον ποια βαφή χρησιμοποιεί και θα έχεις σίγουρα το πιο όμορφο χρώμα Just in time για τις γιορτές!