New Year’s Queen! Το look από την Haute Couture πασαρέλα του Elie Saab είναι αυτό που θες απόψε

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
New Year’s Queen! Το look από την Haute Couture πασαρέλα του Elie Saab είναι αυτό που θες απόψε

Αψεγάδιαστο δέρμα, λάμψεις και χρυσαφένιες λεπτομέρειες… Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο και fresh για το βράδυ του ρεβεγιόν;

Σήμερα αποχαιρετάμε το 2023 και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα μας φέρει η νέα χρονιά. Η αποψινή βραδιά, όπως και κάθε Πρωτοχρονιά, απαιτεί λάμψη και πολυτέλεια. Θέλουμε να είμαστε όμορφες και glamorous, το outfit μας περιμένει στην ντουλάπα και το μακιγιάζ είναι το μόνο που μένει για να ολοκληρώσουμε την εμφάνισή μας. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε όμως που να είναι λαμπερό και πολυτελές, γιορτινό και όμορφο χωρίς όμως να είναι υπερβολικό ή φορτωμένο; Ξέρουμε!

Elie-Saab-HC-bks-F23-007.jpg

Ο Elie Saab στην Couture πασαρέλα του χειμώνα, μας παρουσίασε υπέροχες τουαλέτες και το μακιγιάζ που είχαν τα μοντέλα που τις φόρεσαν, είναι ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη. Αψεγάδιαστο δέρμα, λάμψεις και χρυσαφένιες λεπτομέρειες… Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο και fresh για το βράδυ του ρεβεγιόν; Ας δούμε πώς θα το αντιγράψεις τώρα…

Elie-Saab-HC-bks-F23-012.jpg

Η επιδερμίδα

H επιδερμίδα των μοντέλων ήταν αψεγάδιαστη και δεν χρειάζεσαι πολλά για να έχεις το ίδιο εφέ και στη δική σου. Θα ξεκινήσεις με ένα primer σε όλο το πρόσωπο, ιδανικά ένα το οποίο «γεμίζει» τους πόρους.

Έπειτα, θα περάσεις ένα ελαφρύ και δροσερό makeup για κάλυψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σου. Τέλος, θα καλύψεις τυχόν ατέλειες γύρω από τα μάτια αλλά και σε όλο το πρόσωπο με ένα ελαφρύ concealer που γίνεται ένα με το δέρμα.

Copy of Untitled Design - 1

Από αριστερά: L’oréal Paris, Prime Lab 24h Pore Minimizer Primer. Maybelline, Instant Perfector 4-In-1 Glow Makeup. L’oréal Paris, True Match Blush στην αποχρωση Rose Bonne

Elie-Saab-HC-bks-F23-005.jpg

Οι λάμψεις

Για ένα glowy αποτέλεσμα θα πρέπει να προσθέσεις λάμψη στα ζυγωματικά σου αλλά όλα θα κριθούν από το χρώμα φρεσκάδας της επιδερμίδας σου. Αρχικά λοιπόν θα περάσεις λίγη πούδρα από τα σημεία που δεν θέλεις να είναι λαμπερά, δηλαδή το μέτωπο, το πιγούνι και τα μάγουλά σου.

Έπειτα, θα δώσεις χρώμα υγείας στην όψη σου με λίγο ρουζ στα μήλα. Τέλος, με ένα highlighter θα τονίσεις τα ζυγωματικά σου και το τόξο των φρυδιών.

Copy of Untitled Design - 1

Από αριστερά: L’Oréal Paris, True Match Le Blush. Maybelline, Fit Me Matte + Poreless Pressed Powder. L’Oréal Paris, Iconic Glow Highlighter

Στα μάτια

Όπως βλέπεις, τα μάτια δεν έχουν πάρα μόνο λίγη χρυσή σκιά, υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια: Τα φρύδια! Τα φρύδια σου θα πρέπει να είναι περιποιημένα και προτείνουμε να τα γεμίσεις με ένα micro μολύβι φρυδιών για φυσικό αποτέλεσμα. Όσο για τη σκιά, έχουμε βρει την τέλεια και θα τη βρεις παρακάτω.

Elie-Saab-HC-bks-F23-064.jpg

Και όχι, αυτό το look δεν απαιτεί μάσκαρα οπότε προτείνουμε να την κάνεις (ίσως για πρώτη φορά ever) skip!

Copy of Untitled Design - 1

Από αριστερά: L’oréal Paris, Brow Artist Le Skinny. Maybelline, Color Strike Κρεμωδης Σκια Ματιων στην αποχρωση Νο 35.

Στα χείλη

Τα χείλη δεν χρειάζονται κάτι παραπάνω από απλή λάμψη και με ένα Lip gloss θα την αποκτήσεις. Το ζητούμενο αυτού του look είναι η understated πολυτέλεια, η φινέτσα και η λάμψη.

Elie-Saab-HC-bks-F23-069.jpg

Ένα gloss, επομένως, αρκεί και το Maybelline, Lifter Gloss Lip Gloss είναι το αγαπημένο μας.

MAYBELLINE-LIFTER-GLOSS-LIP-GLOSS.png

Η τελευταία πινελιά

Ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα πρέπει να σταθεροποιηθεί και να κρατήσει όλο το βράδυ, όσο και αν χορέψεις. Το finishing spray λοιπόν επιβάλλεται και το Maybelline, Glass Finishing Spray υ θα διατηρήσει το μακιγιάζ αλλά και τη λάμψη του προσώπου σου αναλλοίωτη.

MAYBELLINE-GLASS-FINISHING-SPRAY.png

Είσαι έτοιμη! Σου ευχόμαστε να περάσεις υπέροχα, να υποδεχτείς το νέο έτος με το μεγαλύτερο χαμόγελο και η νέα χρονιά να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς και ακόμα περισσότερα. Happy New Year Queen!