Ξεχάστε τα σημάδια της κούρασης

Ξεχάστε τα σημάδια της κούρασης

Ένα κλικ οδηγεί σε τρεις μήνες αποτελεσματικότητας, με το Skin.Ergetic Serum της Biotherm.

Ένα από τα καλύτερα συστατικά για την καταπολέμηση της κούρασης της επιδερμίδας είναι ένα εκχύλισμα μπρόκολου πλούσιο σε σουλφοραφάνη. Η ουσία αυτή είναι ασταθής όταν προστίθεται σε μια σύνθεση περιποίησης της επιδερμίδας, αλλά τα εργαστήρια της Biotherm αποφάσισαν να απομονώσουν αυτό το συστατικό σε μια κάψουλα έτσι, ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί την τελευταία στιγμή, ακριβώς πριν την πρώτη χρήση.

Το Skin.Ergetic Serum της Biotherm, είναι το προϊόν που ενεργοποιείται τη στιγμή που το ανοίγετε και καταπολεμά την κούραση και τα σημάδια της αποτελεσματικά. Με ένα απλό κλικ, η κάψουλα ενεργοποίησης απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά σε μορφή μιας εξαιρετικά συμπυκνωμένης σκόνης. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στο ενεργό συστατικό να προστεθεί σε μια σύνθεση περιποίησης της επιδερμίδας έτσι, ώστε να παραμένει εξαιρετικά σταθερό για τρεις μήνες.

Το εκχύλισμα μπρόκολου διεγείρει τους μηχανισμούς φυσικής άμυνας των κυττάρων και τους θέτει σε κατάσταση επαγρύπνησης, προκειμένου να εξασφαλίζει καλύτερη ανταπόκριση σε περίπτωση επίθεσης, τα φυτικά κύτταρα που εκχυλίζονται από μήλα διεγείρουν τον κυτταρικό μεταβολισμό και το εκχύλισμα σόγιας ενισχύει την κυτταρική ενέργεια, διευκολύνει το μεταβολισμό της ενέργειας στα κύτταρα διεγείροντας τη λειτουργία των μιτοχονδρίων και τη σύνθεση της ATP. Το αποτέλεσμα είναι απλά εκθαμβωτικό και το βλέπετε στον καθρέφτη σας.