Βάλτε τις βάσεις στα νύχια σας

Βάλτε τις βάσεις στα νύχια σας

Νύχια βαμμένα χωρίς base coat. Ποτέ.

Η αποτελεσματικότητα και η ήπια φόρμουλα φυσικής κατεύθυνσης παραμένουν βασικές παράμετροι στην ανάπτυξη των δύο τελευταίων προϊόντων της σειράς Nail Colour στην κατηγορία Κορρές Χρώμα.

Με προβιταμίνη Β5 και ιχνοστοιχεία, το διαφανές Base Coat προστατεύει από το ξεφλούδισμα και το κιτρίνισμα των νυχιών, ενώ διευκολύνει την εφαρμογή του χρώματος.

Βασισμένο στα ίδια δραστικά συστατικά, το Top Coat μεγιστοποιεί τη σταθερότητα, τη διάρκεια και την απόδοση λάμψης του χρώματος.

Η προβιταμίνη Β5 διαθέτει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της περιεκτικότητας σε νερό, ενδυναμώνοντας και κάνοντας πιο ευλύγιστα τα νύχια. Τα ιχνοστοιχεία ασβεστίου, σιδήρου, ψευδαργύρου, απαραίτητα σε βασικές λειτουργίες του οργανισμού όπως η σύνθεση του κολλαγόνου και της κερατίνης, αποτελούν επιπλέον παράγοντες ανάπτυξης και διασφάλισης της υγείας τους.

Μπορείτε, λοιπόν, να βάφετε τα νύχια σας άφοβα, αρκεί να βάζετε πρώτα base coat και από πάνω top coat, ώστε να εξασφαλίζετε το πιο σταθερό και λαμπερό χρώμα στα νύχια σας.