Αφήστε τη νύχτα να κάνει τη δουλειά της

Αφήστε τη νύχτα να κάνει τη δουλειά της

Το Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας Regenerist από την Olay έχει αποτελέσματα μετά από εφτά νύχτες.

Στην οικογένεια της Regenerist η Olay προσθέτει το Ελιξίριο Ανανέωσης, ένα νέο ορό ενυδάτωσης νύχτας, που είναι «έξυπνα σχεδιασμένο», ώστε να συνεργάζεται με τις φυσικές αλλαγές της επιδερμίδας που γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να χαρίζει μια πιο λεία και σφριγηλή εμφάνιση, με το πέρασμα κάθε νύχτας.

Οι επιστήμονες της Olay έχουν εφαρμόσει τις αρχές της χρονο-κοσμητολογίας (chrono-cosmetics) για να βοηθήσουν το σχεδιασμό του προϊόντος αυτού. Η γρήγορα απορροφούμενη σύνθεσή του προσφέρει απαλή απολέπιση και ενυδάτωση.

Επειδή περιέχει α-υδροξυοξύ (AHA) το οποίο μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία της επιδερμίδας σας στον ήλιο και ιδίως την πιθανότητα εγκαύματος, να χρησιμοποιείτε προϊόν με δείκτη SPF 30 -όπως η κρέμα Regenerist SPF 30- και να περιορίζετε την έκθεση στον ήλιο, ενώ το χρησιμοποιείτε όπως και για μία εβδομάδα μετά τη χρήση του.

Εφαρμόστε το, έχοντας ζεστάνει 3-4 δόσεις στα χέρια σας πρώτα και στη συνέχεια απλώστε το στην επιδερμίδα με απαλές κινήσεις και αποφύγετε την περιοχή των ματιών.