Διπλή περιποίηση μαλλιών τώρα και στο μέλλον

Διπλή περιποίηση μαλλιών τώρα και στο μέλλον

Το Fibre Architecte της Kerastase επανορθώνει κάθε φθορά της τρίχας άμεσα και μακροπρόθεσμα.

Τα μαλλιά σας τραβάνε πολλά με το καθημερινό styling και τις τεχνικές εργασίες. Πολλές φορές η ψαλίδα είναι έντονη και οι άκρες είναι φανερά εξασθενημένες και ταλαιπωρημένες. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επέμβετε και να τα περιποιηθείτε με ένα διφασικό πρωτότυπο προϊόν της Kerastase, το Fibre Architecte.

Για να καταφέρετε να επανορθώσετε το «κακό» που έχει γίνει στις σπασμένες άκρες τους και να ενισχύσετε το μήκος τους αρκεί να χρησιμοποιήσετε το Fibre Architecte, που αποτελείται από ένα gel που ενισχύει τα μήκη και επανορθώνει τις άκρες και έναν ορό που κάνει την τρίχα πιο απαλή και ενώνει τις σπασμένες άκρες, χάρη στην τεχνολογία του που βασίζεται στο σύμπλεγμα Ciment-Cylane3 και έχει εμπνευστεί από την υαλουργία.

Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε όλο το μήκος και τις άκρες των μαλλιών σε σκουπισμένα μαλλιά, και θα τα δείτε να ξεμπερδεύονται εύκολα και άμεσα. Άλλη μία χρήση του είναι σε στεγνά μαλλιά μετά το πιστολάκι και πριν το σίδερο, για να τα προστατέψετε από τη θερμότητα. Το αποτέλεσμα του φαίνεται άμεσα, αλλά εκτός από αυτό όσο περνάει ο καιρός θα τα βλέπεις να γίνονται πιο δυνατά.

Θα το βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια.