Λίγα γραμμάρια γνήσιας αποπλάνησης

Λίγα γραμμάρια γνήσιας αποπλάνησης

Το κόκκινο Le French Touch Absolu της Lancôme παρουσιάζεται πιο ελκυστικό από ποτέ.

H vintage κομψότητα συνδυάζεται με το νεωτερισμό, σε αυτό το συλλεκτικό αντικείμενο από βουρτσισμένο χρυσαφένιο μέταλλο που φέρει εγχάρακτα σχέδια. Η βάση του έχει αυλακώσεις, ενώ το καπάκι φέρει ένα πολύτιμο έμβλημα, σαν σφραγίδα: το τριαντάφυλλο της Lancôme. Είναι το Le French Touch Absolu, ένα αντικείμενο-κόσμημα.

Στο εσωτερικό, η μεταξένια σύνθεσή του, πλούσια σε Pro- Xylane, θρέφει και αναπλάθει τα χείλη. Και παρόλο που η συσκευασία του είναι μικρότερη από αυτή ενός κλασικού κραγιόν, το περιεχόμενό του είναι ίδιο. Αυτό το αντικείμενο γνήσιας πολυτέλειας έχει κατασκευαστεί για να βρίσκει τη θέση του στην παλάμη σας.

Όσο για το χρώμα: οπωσδήποτε κόκκινο! Αντλώντας έμπνευση από το «Shaker», το πρώτο αυθεντικό κόκκινο κραγιόν της Lancôme που δημιουργήθηκε το 1945, ο Aaron De Mey οραματίστηκε τρεις αποκλίσεις αυτής της απόχρωσης που αποτελεί επιτομή της κομψότητας: Rouge 29, μια κατακόκκινη απόχρωση με γαλαζωπούς τόνους που περιβάλλεται από μυστήριο, Rouge Faubourg, μια σαγηνευτική άλικη απόχρωση, απίστευτα πλούσια σε κόκκινα ψήγματα glitter και Rouge Saint Honoré, η απόχρωση-σταρ της φετινής σεζόν, ένα φλογερό και προκλητικό κόκκινο με πολύ υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές.

Ο Aaron De Mey συμβουλεύει: «Ανάλογα με την επιθυμητή ένταση, απλώστε το Le French Touch Absolu με το δάχτυλό σας για αποτέλεσμα τατουάζ στα χείλη, ή με πινέλο για στιλπνά χείλη με τέλεια σχηματισμένο περίγραμμα. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ταμποναριστά μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά σας: θα αποκτήσουν άμεσα λαμπερή όψη υγείας