Dream On

Το βράδυ είναι η ώρα για να κάνετε όνειρα. Αφιερωθείτε σε αυτά κι αφήστε το λάδι νυκτός της That's Better να κάνει τα υπόλοιπα.

Ένα πολυβιταμινούχο λάδι νυκτός υψηλής απόδοσης, εμπλουτισμένο με Açai Berry και φυσικά αιθέρια έλαια, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να κάνει τις νύχτες σας πιο όμορφες. Είναι το Dream on της That's Better που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τα σημάδια της γήρανσης και της αφυδατωμένης επιδερμίδας.

Πρόκειται για ένα ελιξίριο που περιέχει Açai Berry, Soline®, NIKKOL VC-IP®, Jojoba Οil, Sweet Almond Oil, Macadamia Oil, Apricot Oil, Sunflower Oil, Vitamin E, Natural Essential Oils και θρέφει το δέρμα σε βάθος, καθώς εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας προσφέροντας μια πιο υγιή και νεανική όψη. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές λειαίνονται και το δέρμα δείχνει ενυδατωμένο προσδίδοντας λάμψη και φωτεινότητα, όπως ακριβώς ονειρεύεστε.

Το Dream on είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος που παρουσιάζουν απώλεια ελαστικότητας, τόνωσης και θαμπάδα. Κάθε βράδυ εφαρμόστε 1-2 σταγόνες σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και με ανοδικές κινήσεις κάνετε απαλό μασάζ από το εσωτερικό στο εξωτερικό μέρος του προσώπου μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί.

Θα το βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies.