Διεγείρετε τις αισθήσεις σας

Διεγείρετε τις αισθήσεις σας

Μοναδικός συνδυασμός πλούσιων βιταμινών και δροσιστικών αρωμάτων από την Roger & Gallet με το Eau Des Bienfaits.

Άξιος διάδοχος του διάσημου Jean Marie Farina Eau de Cologne, το Eau Des Bienfaits είναι καρπός του οίκου αρωματοποιίας Roger & Gallet και συνδυάζει ενυδάτωση για την επιδερμίδα, με ένα τονωτικό και δροσιστικό Eau Parfumée.

Το Eau Des Bienfaits, είναι ένας συνδυασμός ενυδατικής σύνθεσης με ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης & τονωτικού αρώματος με Αιθέρια Έλαια που τα συστατικά του είναι επιλεγμένα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες ενώ το άρωμα του μας ταξιδεύει στην καρδιά ενός Ιταλικού Κήπου των Εσπερίδων.

Οι υψηλές νότες, αφήνουν το σαγκουίνι να διαχέει τη ζωτικότητά του στο μυαλό, σε αρμονία με άλλα τρία αιθέρια έλαια: το μανταρίνι, το περγαμόντο και το λεμόνι. Οι μεσαίες νότες θυμίζουν φύλλα βιολέτας και άνθους πορτοκαλιάς που γλυκαίνουν την καρδιά με την αρμονία των εξελιγμένων και λεπτών λουλουδένιων τόνων, ενώ ο κέδρος και το πατσουλί προσδίδουν βάθος στο αρωματικό ίχνος.

Αποτελεί τελετουργία για το σώμα και το πνεύμα. Το Eau Des Bienfaits είναι μια πηγή φρεσκάδας που διεγείρει τις αισθήσεις και φροντίζει την επιδερμίδα. Ενυδατώνει αποτελεσματικά το σώμα ενώ ταυτόχρονα χαρίζει απαλότητα, άνεση και άρωμα. Θα το λατρέψετε όλες τις ώρες και θα το εντάξετε τη ρουτίνα της ομορφιάς σας.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.