Είσαι Lady Rebel;

Είσαι Lady Rebel;

Tο πρώτο άρωμα της Mango λέγεται Lady Rebel και βρίσκεται στα Sephora.

Το Lady Rebel είναι σικάτο και προκλητικό άρωμα και δίνει σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία να εκφράσει τη δισδιάστατη προσωπικότητά της χωρίς ενδοιασμούς. Το ένα πρόσωπο είναι η σαγηνευτική και σοφιστικέ γυναίκα της Mango που αποπνέει μια εσωτερική και αυθεντική κομψότητα μέσα από τις αέρινες και εκλεπτυσμένες κινήσεις της και επιβεβαιώνει τη θηλυκότητά της με δυναμισμό, χωρίς συμβιβασμό. Μυστήρια και ρομαντική αύρα την περιβάλλει και μαγνητίζει με το σαγηνευτικό βλέμμα της.

Το άλλο της πρόσωπο είναι προκλητικό, γεμάτο πάθος πρόσωπο σε ένα ρυθμό μάλλον ροκ. Ενεργεί με πάθος και ενθουσιασμό είναι δραστήρια και ατίθαση, απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο αφήνοντας στο πέρασμά της έναν επαναστατικό αέρα.

Αυτά τα δύο πρόσωπα δημιουργούν ένα μοναδικό άρωμα που αποπνέει μια ανεξάντλητη αίσθηση θηλυκότητας. Οι νότες του είναι ένα πραγματικά εκρηκτικό κοκτέιλ με κύρια συστατικά την επαναστατικότητα, τον αυθορμητισμό και τη νεότητα. Το μίγμα φρέσκων και πολύχρωμων φρούτων του δίνουν μια αίσθηση ζωντάνιας και σπιρτάδα. Οι τόνοι μέντας αναμειγνύονται με τις όξινες, χυμώδεις νότες του ανανά και το ελκυστικό άρωμα της άγριας φράουλας.

Η δισδιάστατη προσωπικότητα του αρώματος αναδεικνύεται χάρη στο διακριτικό συνδυασμό από ευωδιές γλυκού τριαντάφυλλου με τις ιδιαίτερα αισθησιακές ανατολίτικες και ξυλώδεις νότες, ενώ η αρμονική συνύπαρξη της ζάχαρης βανίλιας με νότες πατσουλί δίνει μεγαλύτερη ένταση στο μυστήριο.