«Κρατήστε» τα μαλλιά σας με το Priorin Extra

«Κρατήστε» τα μαλλιά σας με το Priorin Extra

Όμορφα μαλλιά είναι τα υγιή μαλλιά και το φυτικό συμπλήρωμα διατροφής, Priorin Extra φροντίζει γι' αυτά.

Η ομορφιά ξεκινάει από την υγεία. Γι' αυτό και η υγεία των μαλλιών είναι σημαντικό μέλημα της σύγχρονης γυναίκας. Τα αδύνατα και ταλαιπωρημένα μαλλιά και ο μεγάλος αριθμός απώλειας τριχών καθημερινά ή σε διάφορες φάσεις της ζωής της γυναίκας δημιουργούν πάντα ξεχωριστό πρόβλημα το οποίο όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Θεωρείται φυσιολογικό να χάνονται 50 με 100 τρίχες από τα μαλλιά κάθε μέρα καθώς είναι αυτές που έφτασαν στο τέλος του τρίτου κύκλου της ζωής τους. Αν, όμως, χάνονται περισσότερες τότε μιλάμε για τριχόπτωση.

Οι αιτίες της τριχόπτωσης μπορεί να είναι πολλές, όπως το στρες, η κακή διατροφή και άρα η ανεπαρκής προσφορά θρεπτικών συστατικών στη ρίζα της τρίχας, οι δίαιτες, η επίδραση της μόλυνσης του περιβάλλοντος, ορμονικές διαταραχές κατά τη λοχεία και την εμμηνόπαυση, το τράβηγμα των μαλλιών –με τα λαστιχάκια- και οι βαφές.

Το Priorin Extra είναι φυτικό συμπλήρωμα διατροφής, πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, κυστίνη, το κύριο δομικό συστατικό της τρίχας που βοηθάει τα μαλλιά από τα μέσα καθώς τρέφει την τρίχα στη ρίζα κι αντιμετωπίζει δηλαδή το πρόβλημα στη ρίζα του.

Το Priorin Extra κυκλοφορεί με την εγγύηση της Bayer σε τρεις συσκευασίες: 30 & 60 κάψουλες στα φαρμακεία και συμπληρώνεται ιδανικά με το Σαμπουάν Priorin κατά της τριχόπτωσης.