Αμύγδαλο και λινάρι: Τα μαγικά συστατικά για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά

Αμύγδαλο και λινάρι: Τα μαγικά συστατικά για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά

Στην καινούρια σειρά για τα μαλλιά της Korres, θα βρείτε μία πλήρη σειρά για τα ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά με Αμύγδαλο και Λινάρι που θα τα αλλάξουν ριζικά.

Όλη η σειρά για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά της Korres, έχει σαν βασικά συστατικά το αμύγδαλο και λινάρι. Επίσης, περιέχει εκχυλίσματα από δίκταμο, ματζουράνα και τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη.

Το Σαμπουάν έχει βιοενεργό σύστημα πολυσακχαριτών, το οποίο ενισχύει τη φυσική άμυνα του τριχωτού, εξασφαλίζοντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά, προλαμβάνοντας το σπάσιμο της τρίχας.

Η Μαλακτική Κρέμα χάρη στους ενυδατικούς παράγοντες από αμύγδαλο και λινάρι βοηθά στην αναδόμηση των μαλλιών, διευκολύνοντας το χτένισμα και μειώνοντας το στατικό ηλεκτρισμό και το φριζάρισμα.

Τέλος, η Ενυδατική Μάσκα θρέφει σε βάθος τα ξηρά/ αφυδατωμένα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες. Το λινάρι σε συνδυασμό με το βούτυρο karitè, βοηθούν την τρίχα να συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό της, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή της ενάντια στο σπάσιμο και τη ψαλίδα, και συμβάλλουν στον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού/ φριζαρίσματος.