Η ιδανική επιδερμίδα δεν είναι πια όνειρο, είναι επιστήμη

Η ιδανική επιδερμίδα δεν είναι πια όνειρο, είναι επιστήμη

Ανακαλύψτε τη νέα κρέμα ημέρας Idealia της Vichy δοκιμάστε τη και αισθανθείτε την απόλυτη φροντίδα.

Η νέα κρέμα ημέρας Idealia της Vichy, αποτελεί την 1η φροντίδα για ιδανική επιδερμίδα που αποκαθιστά την υγεία της επιδερμίδας, σε κάθε επίπεδο, κύτταρο προς κύτταρο. Πρόκειται για μια φροντίδα που λειτουργεί σε βάθος για να επαναφέρει την όψη της ιδανικής επιδερμίδας στην επιφάνεια. Το, σε βάθος, υγιές δέρμα είναι η πεμπτουσία της ιδανικής επιδερμίδας. Η νέα Idealia με την αποκλειστική της σύνθεση και τα 5 χρόνια ερευνών κάνει το όνειρο για ιδανική επιδερμίδα πραγματικότητα.

Ένα μοναδικό ενεργό συστατικό, η Κομπούχα, αναγνωρισμένη εδώ και αιώνες στην κινεζική φαρμακοποιία για τις αναζωογονητικές ιδιότητές της, επιλέχθηκε από την Idealia. Περιέχει ένα φυσικό συνδυασμό συστατικών που δεν μπορεί να αναπαραχθεί χημικά και αποκτήθηκε με τεχνικές βιοτεχνολογίας που διατηρούν τις φυσικές της ιδιότητες, καθιστώντας την έτσι μια σπάνια και πολύτιμη ουσία. Ένας φυσικός συνδυασμός ΑΗΑ + Βιταμινών + Προβιοτικών + Πολυφαινολών έχει σαν αποτέλεσμα το σε βάθος υγιές δέρμα που είναι και η πραγματοποίηση του ονείρου για ιδανική επιδερμίδα.

Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα πιο λεία με ομοιογενές ανάγλυφο και λιγότερο ορατούς πόρους, ομοιόμορφη απόχρωση με μείωση των δυσχρωμιών και εξομάλυνση της μικροκυκλοφορίας, λείανση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης.

Θα τη βρείτε σε δύο υφές, για κανονική/μικτή και ξηρή επιδερμίδα, σε συσκευασία βάζου 50ml στα τέλη Μαρτίου.