Μποέμικη διάθεση με το ανάλογο μακιγιάζ

Μποέμικη διάθεση με το ανάλογο μακιγιάζ

Η παλέτα της Make Up For Ever, La Bohème μας αλλάζει διάθεση.

Στη συλλογή της Άνοιξης η Make Up For Ever έχει συμπεριλάβει σε περιορισμένη έκδοση, την παλέτα La Bohème που είναι αναμφισβήτητα το κορυφαίο προϊόν της. Οι αποχρώσεις των σκιών που περιλαμβάνει είναι παστέλ όπως θέλει η Άνοιξη και είναι εξαιρετικά αστραφτερές: Violet Parme, Vert Nature, Beige, Marron, Βleu Lagon, Corail.

Κάντε άπειρους συνδυασμούς εφαρμόζοντας τες με το χέρι ή με ένα πινέλο προσφέροντας δύο διαφορετικά αποτελέσματα: η στεγνή εφαρμογή χαρίζει ένα διάφανο και φυσικό αποτέλεσμα ενώ η υγρή εφαρμογή σας προσφέρει έντονο και λαμπερό βλέμμα.

Η εμφάνιση της παλέτας La Bohème, θυμίζει το πνεύμα του «χειροποίητου». Είναι επενδυμένη με μια δημιουργία εξολοκλήρου χειροποίητη από ανακυκλώσιμο χαρτόνι με ένα τολμηρό patchwork από σχέδια της φύσης ή φλοράλ συνδυασμούς, αραβουργήματα και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες ενώ το λογότυπο είναι ραμμένο!

Μέσα σε αυτή τη θήκη, που ανοίγει με τη βοήθεια μιας μεταξωτής κορδέλας, το λουλούδι-έμβλημα της συλλογής είναι τοποθετημένο σε μαύρο φόντο. Δεν μπορεί παρά να την ερωτευτείτε και να ακολουθήσετε τους μποέμικους ρυθμούς της.

Θα τη βρείτε στα καταστήματα Sephora.