Μία κρέμα «επίδεσμος»

Μία κρέμα «επίδεσμος»

Η Re-Plasty Age Recovery της Helena Rubinstein προάγει την κυτταρική ανάπλαση, και ενισχύει την αποκατάσταση της επιδερμίδας αφήνoντας την επιδερμίδα απόλυτα επανορθωμένη.

Η Re-Plasty Age Recovery είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Helena Rubinstein και της Laclinic Montreux –μίας από τις διασημότερες κλινικές ομορφιάς παγκοσμίως. Δημιούργησαν μια άνευ προηγουμένου συμμαχία με αντιγηραντική εξειδίκευση και η Re-Plasty Age Recovery με υψηλή συγκέντρωση σε Pro-xylane™ (30%), την υψηλότερη συγκέντρωση σε αυτό το ισχυρό μόριο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε μια κρέμα νύχτας, αποτελεί την απόδειξη.

Είναι μία κρέμα «επίδεσμος» ενάντια σε όλα τα σημάδια του χρόνου που δίνει θεαματικά αντιγηραντικά αποτελέσματα που αναπαράγουν την τελειότητα της αισθητικής ιατρικής. Αναπτύχθηκε για τις εξασθενημένες επιδερμίδες και «όλα τα σημάδια της ηλικίας», και ενσαρκώνει σήμερα την πεμπτουσία αυτής της άνευ προηγουμένου επιστημονικής συνεργασίας.

Νύχτα με τη νύχτα, η διαδικασία επανόρθωσης της επιδερμίδας επιταχύνεται, και η ζωτική λειτουργία της επιδερμίδας αποκαθίσταται. Όλα τα «σημάδια της ηλικίας» διορθώνονται ορατά, αποκαλύπτοντας μια τέλεια, εντατικά επανορθωμένη επιδερμίδα που δείχνει σαν καινούργια.