Έχετε Wake up call

Έχετε Wake up call

Ξυπνήστε με ευχάριστο τρόπο με το facial toner της That's Better.

Το πρωινό ξύπνημα δεν συνηθίζεται και μη πιστεύετε όσους ισχυρίζονται το αντίθετο. Αυτό, όμως, που γίνεται καλύτερο με τον καιρό είναι ο τρόπος που ξυπνάτε εσείς αλλά και το δέρμα σας. Εκτός, από το δροσερό νερό που σας ξυπνάει αρχικά, ακολουθήστε και ένα καθαρισμό της επιδερμίδας που θα κάνει πολλαπλή δουλειά. Θα σας ξυπνήσει, θα αφαιρέσει το περίσσιο σμήγμα και θα τονώσει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα θα την προετοιμάσει για να δεχθεί την κατάλληλη κρέμα περιποίησης.

Αφού ολοκληρώσετε τον καθαρισμό με το Cleanse away της That's Better, προχωρήστε στο σημαντικό βήμα της τονωτικής λοσιόν. Η Wake up call της That's Better, είναι απαλή τονωτική λοσιόν χωρίς οινόπνευμα, που καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος ολοκληρώνοντας τον καθαρισμό του προσώπου και χάρη στο αγνό φυτικό εκχύλισμα Açai Berry, που αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, οι φθορές επανορθώνονται και ανανεώνεται ο ιστός της επιδερμίδας

Ταυτόχρονα ο ισχυρός αντιγηραντικός παράγοντας Toniskin® ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου και δρα κατά της χαλάρωσης ενώ η Αλόη, -που είναι πλούσια σε βιταμίνες A,C & E- με τις καταπραϋντικές της ιδιότητες και την επουλωτική και αντιφλεγμονώδη δράση της ανακουφίζει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Ένα συμπύκνωμα των δραστικών συστατικών των φυτών, τονώνει την επιδερμίδα και ολοκληρώνει την απόλαυση με τις αρωματικές τους ιδιότητες που προσφέρουν ενέργεια και ευεξία.

Βρέξτε ένα βαμβάκι και περάστε το στο πρόσωπο και στο λαιμό. Δεν καταστρέφει το φυσικό pH της επιδερμίδας και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, γιατί όλες μας θέλουμε να ξυπνάμε ευχάριστα!

Θα βρείτε το Wake up call της That's Better αποκλειστικά σε όλα τα φαρμακεία του δίκτυου φαρμακείων Advance Pharmacies. Βρείτε εδώ το κοντινότερο σε εσάς φαρμακείο Advance.