Flakes no more: Το απόλυτο προϊόν ομορφιάς

Flakes no more: Το απόλυτο προϊόν ομορφιάς

Φτάνει πια η ξηρότητα και το ξεφλούδισμα! Σταματήστε τα με τη βοήθεια του ξηρού λαδιού της That's Better.

H καλύτερη λύση στην ομορφιά βρίσκεται σε ένα προϊόν που επιτελεί πολλές διαφορετικές χρήσεις. Το Flakes no more της That's Better, είναι ένα πολυβιταμινούχο ξηρό λάδι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά με μοναδική φόρμουλα που δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα και εμπλουτίζει το δέρμα με πολύτιμα συστατικά. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και μαλλιών και είναι καλό να βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ ομορφιάς, όπου κι αν βρίσκεστε.

Το Χειμώνα που οι ανάγκες είναι αυξημένες σε ενυδάτωση, απλώστε το παντού με τον τρόπο που προτιμάτε. Ψεκάστε στην παλάμη του χεριού σας και απλώστε το στα μαλλιά σας, ή ψεκάστε απευθείας στο δέρμα σας για εντατική ενυδάτωση με φυσικό αποτέλεσμα. Θα δείτε άμεσα το πρόσωπο και το σώμα σας να αναζωογονούνται και να αποκτούν ελαστικότητα και υγιή λάμψη, ενώ τα μαλλιά γίνονται απαλά σαν μετάξι!

Το Açai Berry, που αναδομεί και ενυδατώνει ανήκει στα βασικά συστατικά του Flakes no more όπως και η βιταμίνη Ε που προσφέρει εντατική φροντίδα στο δέρμα και τα μαλλιά που έχουν ανάγκη από άμεση ενυδάτωση. Εκτός αυτών των συστατικών, αυτό το μοναδικό πολυχρηστικό προϊόν ομορφιάς περιέχει πολλά πλούσια φυτικά έλαια με διαφορετικές και συνδυαστικές δράσεις. Το Jojoba Οil προσφέρει εξαιρετική απαλότητα, το Sweet Almond Oil είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τονώνει, ενυδατώνει και προσφέρει λάμψη. Το Macadamia Oil, προσφέρει ελαστικότητα, το Apricot Oil, πλούσιο σε λιπαρά οξέα ενυδατώνει και το St John's Oil είναι ένα λάδι πλούσιο σε φλαβονοειδή με καταπραυντικές αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες και είναι πραγματικό βάλσαμο.

Θα βρείτε το Flakes no more της That's Better αποκλειστικά σε όλα τα φαρμακεία του δίκτυου φαρμακείων Advance Pharmacies. Βρείτε εδώ το κοντινότερο σε εσάς φαρμακείο Advance.