S.O.S για την επιδερμίδα

S.O.S για την επιδερμίδα

Ανακαλύψτε το S.O.S thirst Quenching Serum της Caudalie.

Αυτό το serum αποτελεί μία νότα ενυδάτωσης και φρεσκάδας που προσφέρει στην επιδερμίδα διαρκή εντατική υγρασία. Το βιολογικό νερό Eau de raisin μειώνει άμεσα τη δερματική ευαισθησία και παγιδεύει την υγρασία προκειμένου να την διατηρήσει στο εσωτερικό των κυττάρων και να ενυδατώσει την επιδερμίδα.

Η Vinolevure® επιβραδύνει την αφυδάτωση και ενισχύει την άμυνα του ανοσοποιητικού, ενώ η σκουαλίνη από ελιά κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή χαρίζοντάς της ελαστικότητα. Ένα σύμπλεγμα δύο δραστικών συστατικών που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και πολύ μικρό μοριακό βάρος σε ένα ενισχυτικό υαλουρονικού οξέος για τη δημιουργία ιδανικού περιβάλλοντος που θα βοηθήσει την επιδερμίδα να ξαναβρεί την ισορροπία της σε υγρασία και να γίνει πιο νεανική και οι πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού εμποδίζουν τις ελεύθερες ρίζες.

Ο S.O.S thirst Quenching Serum της Caudalie είναι εξαιρετικά αισθησιακός, μη λιπαρός ορός, με ιδιαίτερα ελαφριά και δροσερή υδάτινη υφή, που λιώνει απαλά στα δάχτυλά σας προκειμένου να απορροφηθεί κυριολεκτικά από την επιδερμίδα. Οι νότες από άνθη μανταρινιάς, λίγο τσαλακωμένα φύλλα λεμονιάς, νερό αγγουριού και φρέσκια μέντα προσφέρουν δροσιστική απόλαυση.

Χρησιμοποιώντας τον θα πετύχετε επιδερμική φυτική ενυδάτωση. Έχει άμεση δράση, σε βάθος και διάρκεια (για 24 ώρες), ενώ η σύνθεση του έχει υψηλό βαθμό φυσικότητας (97%). Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε όλο τον χρόνο με τη συνηθισμένη περιποίηση ή με τη θεραπεία S.O.S.