Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

To Mirror Effect Gloss της Erre Due έχει πλούσιο χρώμα, διάρκεια και κάνει τα χείλη σας καθρέφτη.

Σας αρέσει να γυαλίζουν τα χείλη σας σαν καθρέφτης και τώρα μπορείτε να το πετύχετε καθώς η κρεμώδης υφή του Μirror Effect Gloss της Erre Due, καλύπτει υπέροχα τα χείλη και προσφέρει πολύ πλούσιο χρώμα αντανακλώντας το φως σαν καθρέφτης. Φορέστε το και θα δείτε να διατηρείται αναλλοίωτο το αποτέλεσμα του μέχρι και 6 ώρες μετά την εφαρμογή. Ταυτόχρονα αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση στα χείλη.

Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, δηλαδή εμποδίζει τις βλαβερές χημικές ενώσεις που προκαλούν τη γήρανση των κυττάρων και περιέχει το πεπτίδιο Hilurlip το οποίο σταδιακά –με συχνή χρήση- αυξάνει τον όγκο των χειλιών έως και 18% και επανασχηματίζει την εξωτερική γραμμή τους. Έτσι, επαναφέρει το σχήμα τους, γεμίζει τις λεπτές γραμμές και χαρίζει λάμψη.

Δεν περιέχει συντηρητικά και θα το βρείτε σε 16 λαμπερές αποχρώσεις: Nude Pink, Cream Cookie, Copper Coral, Caramel Syrup, Peach Passion, Rose Petal, Babydoll, Girly Blush, Pink Sorbet, Ruby Passion, Love Potion, Big Bubble, Dare to Wear, Red Sin, Forever Scarlet και Wild Plum.