Tα μάτια λένε πάντα την αλήθεια

Tα μάτια λένε πάντα την αλήθεια

Φροντίστε τα μάτια σας με το Nivea Visage Eye Roll-On Q10 Plus.

Το Nivea Visage Eye Roll-On Q10 Plus είναι ιδανικό για να κάνετε τα μάτια σας ξεκούραστα και το βλέμμα σας λαμπερό. Αναζωογονεί στη στιγμή την περιοχή των ματιών, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Τονώνει την μικροκυκλοφορία, μειώνει τις λεπτές γραμμές, δρα ενάντια στις «σακούλες» και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, αποσυμφορεί και δροσίζει στη στιγμή την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενυδατώνει και έχει αντιρυτιδική δράση.

Το νέο αντιρυτιδικό roll-on ματιών, όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς, περιέχουν το φυσικό συνένζυμο Q10, το οποίο προσφέρει στην επιδερμίδα τη νεανική απαλότητα που χάνεται σταδιακά με το πέρασμα του χρόνου, αφού συμβάλει στην αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων, απελευθερώνοντας την «κρυμμένη» ενέργεια της επιδερμίδας.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ενάντια στα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους, συνδυάστε το νέο roll-on με τη Nivea Visage Q10plus Κρέμα Ματιών και κάντε τα μάτια σας το πιο δυνατό σημείο της εμφάνισής σας. Χρησιμοποιείστε το πρωί το roll-on και τονώστε την περιοχή και το βράδυ την κρέμα.