Σύσφιξη σώματος: Ήρθε η ώρα

Σύσφιξη σώματος: Ήρθε η ώρα

Η σύσφιξη του σώματος επιτυγχάνεται απολαυστικά με την Shiseido Firming Body Cream.

Η Firming Body Cream της Shiseido είναι μία κρέμα σώματος με πλούσια υφή, ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει στο δέρμα πλούσια ενυδάτωση, ελαστικότητα, απαλότητα, σύσφιξη και αναζωογόνηση. Ο συνδυασμός των θρεπτικών στοιχείων, η ευχάριστη υφή και το διακριτικό άρωμα συμβάλλουν στην επίτευξη της βέλτιστης ενυδάτωσης και σύσφιξης και το δέρμα αποκτά απαλή αίσθηση και σφριγηλότητα.

Η σύνθεση αυτής της κρέμας διαθέτει ενεργά συστατικά περιποίησης του δέρματος που βελτιώνουν την τοπική μικροκυκλοφορία, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και σμιλεύουν το σώμα χαρίζοντας υπέροχη σιλουέτα. Περιέχει εκχύλισμα φλούδας μανταρινιού Citrus Unshiu που ενισχύει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος και χυμό βερίκοκου που προωθεί τη δράση του ενζύμου αργινάση, το οποίο σχετίζεται με την παραγωγή του φυσικού παράγοντα ενυδάτωσης (NMF). Επίσης, περιέχει σύμπλεγμα του εκχυλίσματος Western Hawthorn Extract και της γ-ορυζανόλης που εξάγεται από το ρύζι και προσφέρει βελτίωση της μικροκυκλοφορίας καθώς και εκχύλισμα από το αποξηραμένο φυτό Houttuynia cordata και είναι γνωστό ως διουρητικό και αντίδοτο μεταξύ των οικιακών φαρμάκων.

Το άρωμα της Firming Body Cream δεν είναι απλά υπέροχο αλλά είναι και δραστικό καθώς είναι βασισμένο στην αρωματολογία. Το Kuroho είναι αρχαίο Ιαπωνικό άρωμα που κατασκευαζόταν αρχικά σαν πολτός μέσω της ανάμειξης κορυφαίων φυσικών συστατικών, και θεωρούνταν πολύτιμο από την αριστοκρατία για περισσότερα από 1.000 χρόνια. Σήμερα, η Shiseido δημιουργεί ξανά αυτό το άρωμα με σύγχρονα συστατικά, δημιουργώντας ένα μοντέρνο, χαλαρωτικό και αναζωογονητικό μείγμα. Το αρχαίο άνθος λωτού περιέχει ζωτική ενέργεια και χρονολογείται στο γεωλογικό στρώμα πριν από 2000 έτη, ενώ το στοιχείο άνθους λωτού, που περιέχει η Firming Body Cream της Shiseido ενισχύει την αποκατάσταση του φραγμού του δέρματος και είναι αποτελεσματικό στην λείανση της επιδερμίδας με τραχιά υφή.

Για να χρησιμοποιήσετε την Firming Body Cream της Shiseido σωστά, θερμάνετε μια ποσότητα προϊόντος με τις παλάμες, πλησιάστε τις παλάμες στο πρόσωπο και αναπνεύστε βαθιά, ώστε να αξιοποιήσετε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του αρώματος της. Στη συνέχεια κάντε μασάζ με αρκετή ποσότητα στο σώμα σας.