Πολυτέλεια για όλους

Πολυτέλεια για όλους

Η Bioten με τη σειρά Skin Repair κάνει προσιτά πολυτελή συστατικά στην περιποίηση.

Η Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ημέρας Skin Repair της Bioten είναι εμπλουτισμένη με Χαβιάρι πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν το μεταβολισμό των κυττάρων, αναζωογονώντας το δέρμα από μέσα.

Επιπλέον, τα Ceramides δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος βοηθώντας το να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του, που έχουν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Είναι εμπλουτισμένη με δείκτη προστασίας SFP 15, ώστε να προστατεύει το δέρμα αποτελεσματικά από τις ακτίνες UVA/UVB βοηθώντας στην πρόληψη των νέων ρυτίδων και των δυσχρωμιών. Η υφή της είναι μη λιπαρή και αποτελεί την τέλεια βάση για μακιγιάζ.

Εφαρμόστε την Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ημέρας Skin Repair της Bioten κάθε πρωί σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, κάνοντας απαλό μασάζ ώστε να απορροφηθεί καλύτερα και θα δείτε γρήγορα τα αποτελέσματα της πάνω στην επιδερμίδα σας, όπως αυτά έχουν αποδειχθεί κλινικά. Μετά από μόλις 4 εβδομάδες το βάθος των ρυτίδων μειώνεται αισθητά έως και 42%, ενώ η επιφάνεια των ρυτίδων μειώνεται έως και 66% και το δέρμα αποκτά ξανά λάμψη, η όψη του ανανεώνεται, ενώ η ελαστικότητά του βελτιώνεται σημαντικά.