Ανακαλύψτε το πιο hot προϊόν στην καλλυντική αποτρίχωση!

Ανακαλύψτε το πιο hot προϊόν στην καλλυντική αποτρίχωση!

H Veet EasyWax ηλεκτρική συσκευή αποτρίχωσης Roll-On, είναι αυτό που περιμένατε για εύκολη αποτρίχωση στο σπίτι!

To επαναστατικό Veet EasyWax Roll-On εμπεριέχει τα ίδια συστατικά με τα κεριά που χρησιμοποιούνται στα ινστιτούτα ομορφιάς και αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Με το νέο Veet EasyWax Roll-On, η αποτρίχωση φέτος θα γίνει παιχνίδι και τα πόδια σας θα είναι πάντα απαλά και σέξι.

Το Veet EasyWax Roll-On, είναι ειδικά σχεδιασμένο με φυσικό κερί μέλισσας, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Xάρη στην πρωτοποριακή κεφαλή της επιτρέπει καθαρή και ομοιόμορφη εφαρμογή και χαρίζει στα πόδια σας υπέροχη λάμψη και μοναδική βελούδινη απαλότητα. To δέρμα σας ενυδατώνεται και παραμένει ακαταμάχητα απαλό έως και 4 εβδομάδες!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το Veet EasyWax Roll-On στην πρίζα και μετά από λίγο είστε έτοιμες για να κάνετε μόνες την πιο αποτελεσματική επαγγελματική αποτρίχωση εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας. Χωρίς το άγχος των ραντεβού στα ινστιτούτα ομορφιάς και χωρίς περιττά έξοδα.

Το Veet EasyWax Roll-On 50ml κοστίζει 14,99€ και διαρκεί για 4 χρήσεις σε χέρια και πόδια και το Veet Ανταλλακτικό Κερί Roll-on Πόδια & Χέρια 50ml που θα χρειαστείτε στη συνέχεια κοστίζει μόνο 8,99€.