Ο ήλιος στα νύχια σας

Ο ήλιος στα νύχια σας

Το Bright Yellow από τα Nail Colour Μύρο & Ιχνοστοιχεία της Kορρές φέρνει το φως του.

Έχουμε συνηθίσει όταν ακούμε κίτρινα νύχια να εννοούμε κάτι άσχημο. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες περιπτώσεις που τα κίτρινα νύχια μπορεί να σημαίνουν μόνο ωραίες εικόνες με λαχταριστά βερνίκια νυχιών σε μοντέρνες αποχρώσεις.

Το βερνίκι νυχιών Nail Colour Μύρο & Ιχνοστοιχεία της Kορρές στην απόχρωση Bright Yellow 91, είναι αυτή ακριβώς η περίπτωση. Ένα χαρούμενο κίτρινο που ντύνει τα νύχια σας με φως. Ανήκει στα limited edition βερνίκια της σεζόν και προβλέπεται να αγαπηθεί πολύ.

Εκτός του υπέροχου μοντέρνου χρώματος με το Nail Colour Μύρο & Ιχνοστοιχεία της Kορρές έχετε πάντα τη γνωστή φιλική προς το δέρμα και τα νύχια φόρμουλα με ήπιους διαλύτες –συνδυασμός τεχνολογίας και φυσικών συστατικών που προσφέρει μία πιο φυσική προσέγγιση. Η σύνθεση βασίζεται σε εκχύλισμα Μύρου, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5 κι έτσι, το μύρο δυναμώνει τα νύχια, δρώντας σε βάθος, συμβάλλει στην ενυδάτωση της κερατίνης, αλλά και της δερμίδας κάτω από την επιφάνεια του νυχιού, ενισχύοντας την ελαστικότητά τους.

Τα πέντε ιχνοστοιχεία πυριτίου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, σιδήρου και θείου, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά του οργανισμού, βοηθούν την ανάπτυξη και την υγεία των νυχιών και η προβιταμίνη Β5 διαθέτει ενυδατική δράση, κάνοντας τα νύχια πιο ανθεκτικά.

Έχει αποφευχθεί η πλειοψηφία των συνθετικών α' υλών, που απαντώνται συνήθως σε αντίστοιχα προϊόντα και οι οποίες έχουν κατηγορηθεί ως ερεθιστικές, επιβλαβείς για τον οργανισμό ή ακόμα και το περιβάλλον. Έτσι, όλα τα Nail Colour Μύρο & Ιχνοστοιχεία δεν περιέχουν Mineral Oil, Προπυλενογλυκόλη, Αιθανολαμίνες, Parabens, Σιλικόνες, Ακετόνη, Φθαλικές Ενώσεις, Φορμαλδεΰδη, Καμφορά, Τολουόλιο και Ξυλόλιο.