Τα μάτια σας αξίζουν τα καλύτερα

Τα μάτια σας αξίζουν τα καλύτερα

Δράστε με την Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ματιών bioten Skin Repair.

Το περίγραμμα των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου για την εμφάνιση ρυτίδων και την απώλεια της ελαστικότητας λόγω της εύθραυστης διάρθρωσής του. Όσο προχωράει η ηλικία το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο και άμεσα ορατό. Η κατάλληλη κρέμα είναι απαραίτητη, ώστε να μπορέσετε να έχετε αποτελέσματα.

Η κρέμα ματιών bioten Skin Repair είναι εμπλουτισμένη με Χαβιάρι, πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου για να επαναφέρουν τη λεία επιφάνεια του δέρματος ενώ τα Ceramides που περιέχει δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος, ανανεώνοντας τα αποθέματα υγρασίας και διατηρώντας το απαλό και ελαστικό.

Η αποτελεσματικότητα της είναι κλινικά αποδεδειγμένη: Σε μόλις 4 εβδομάδες το βάθος των ρυτίδων μειώνεται έως και 64%, ενώ η επιφάνεια των ρυτίδων μειώνεται έως και 78%. Το περίγραμμα των ματιών γίνεται πιο φωτεινό και η όψη του δέρματος πιο νεανική καθώς η ελαστικότητά του βελτιώνεται σημαντικά.

Εφαρμόστε την κάθε πρωί και βράδυ με απαλές κυκλικές κινήσεις στην περιοχή γύρω από τα μάτια αφού προηγουμένως την έχετε καθαρίσει καλά. Η μη λιπαρή υφή της αποτελεί τέλεια βάση για μακιγιάζ.